Moaka ma marit!!!

Fata vezi ca a trecut 1 aprilie, ii spun eu prietenei mele când îmi spune ca anul acesta se marita, o prietena din liceu, ne leaga acel tip de prietenie ciudata sa ii spun asa, deoarece indiferent de timpul trecut intre doua întâlniri,  vorbim ca și acum ieri ne-am văzut.

Cum s-a întâmplat Moaka, cum a fost cererea în căsătorie, o întreb eu curioasa pe Alma – numele adevărat al prietenei mele.

Parca am apăsat pe un buton ca prietena mea a intrat intr-o stare de visare, si începe sa îmi povestească cum s-a intamplat minunatul eveniment.

” Noi plimbareti din fire, nu ne stau picioarele, am ajuns și în dreptul Salon du Mariage Toujours l’Amour, moment în care Vali – ginerica – se pune în genunchi și imi cere mana.”

Intr-un loc de poveste, cu un ring de dans grandios și fără stâlpi în mijlocul acestuia, cu spațiu verde frumos amenajat și îngrijit în fata salonului, dar ceea ce a impresionat-o pe Alma a fost faptul ca poate organiza dansul mirilor la piscina, deasupra apei, cu pian. 

Prietena mea este trăznita, si știe asta foarte bine, dar atunci când vorbește de nunta ei, isi dorește o nunta ca în filme, deși tipica tradiționalista vrea ceva extravagant, de ținut minte de aceea visează la un loc de poveste, si exact asta ii oferă complexul Salon du Mariage,  asta datorita varietății de servicii oferite, ideale pentru a realiza o nunta ca în filme, intr-un decor minunat,  cu un tort atent ales pentru a fi pe placul tuturor, cu siguranta unei nopți de vis mai ales atunci când scapi de grija transportului pentru invitați,  sau cazarea acestora. Cu ajutorul Salon Du Mariage poți asigura transport gratuit sau taxi-uri pentru invitați dar si spatiu de cazare în incinta Saftica Resort – util mai ales pentru invitații sosiți din provincie.

Cu emoții vizibile îmi povestește fiecare detaliu ce tine de nunta ei, și de fiecare data se pierde în detaliile locației deja alese.

Salon-Toujours-lAmour-10-300x199Salon-Toujours-lAmour-29-250x250Salon-Toujours-lAmour-19-209x300

Mi-a arătat câteva imagini cu saloane nunti Bucurestidar și motivele pentru care a ales Salon du Mariage ca locație pentru nunta ei, și în același timp mi-a dat sarcina de a fi domnișoară ei de onoare, si pentru, mine a fost o adevărată onoare pentru aceasta denumire.

În concluzie Moaka se mărită,  si abia aștept sa iau parte la eveniment.

Acest articol participa la Spring Superblog 2016 proba 13.

3 comentarii la „Moaka ma marit!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *