O intalnirea romantica

Îmi amintesc și  acum prima data când l-am văzut pe soțul meu, țin minte pana și ce haine purta, e ciudat dar încă de atunci știam ca el este sufletul meu pereche.

Viata mea s-a schimbat la o petrecere, era ziua de naștere a unui băiat,  si aceasta m-a invitat la majoratului lui. A fost ceva din scurt și ținută a fost aleasa la întâmplare, deși era destul de cald afara am ales o pereche de blugi și un tricou, destul de simplu dar ușor de remarcat.

Am ales blugi pentru ca din comoditate sau lene nu ma epilasem pe picioare, și nu puteam sa ma fac de ras tocmai din cauza asta.

Sincer pe vreme aceea nu știam eu de creme depilatoare și alte lucruri speciale pentru acestea, asa cum spuneam la petrecere l-am observat pe Bubu ( Gabriel – numele sau real ) dar abia la scurt timp am devenit prieteni respectiv un cuplu.

Eram genul de cuplu care mergeam împreună peste tot, și care imortaliza orice moment, pentru a avea amintiri și poze la care sa ne uitam în viitor.

Am crescut și relația de prietenie s-a transformat intr-o frumoasa casnicie, si iubirea noastră a dat naștere unei fetite minunate, care ne umple casa de fericire.

Cine are copii știe ce zic, pentru ca dușurile lungi s-au transformat în dușuri de maxim cinci minute, pauzele de rasfat au dispărut s-au au devenit mici momente de rasfat, si daca pana sa apară Maya ritualul de epilare înseamnă folosirea unui kit special pentru epilare, hidratarea pielii după și neapărat o pedichiura în ton cu sezonul acum și aceasta s-a dus.

Intr-o zi a venit soțul meu acasă si mi-a zis sa ma imbrac repede ca plecam, îmi mai spune ca trebuie sa port rochie acolo unde mergem, si ca in maxim zece minute vine mașină sa ne ia.

Încep și ma panicheaz pentru ca știam ca amanasem destul de mult timp ritualul de epilare și ca îmi va lua mai multe de o oră să fiu gata, dar când sa ma duc sa ii zic ca nu merg acesta îmi întinde o punguta frumos colorata și îmi spune calm: știu ca de când cu Maya nu mai am timp pentru tine, asa ca Farmec vine în ajutorul tău,  cu o crema depilatoare minunata și cu efect în doar trei minute.

depilatoare

Îl întreb de unde știe de ea, și îmi spune ca a întrebat de unde a cumparat-o, si tot acolo a aflat ca aceasta conține extract de Orhidee – pentru pielea normală a femeilor, asa ca fugi și te pregătește ca timpul zboară.

În pungă avea o crema depilatoare piele normala, crema îndepărtează cu rapiditate părul nedorit, acționează aproape de rădăcina firului de păr lăsând pielea netedă și catifelată. Este îmbogăţită cu Extract de Orhidee cu acțiune calmantă şi hidratantă.

Farmec

Am folosit-o cu incredere si in doar câteva minute aveam picioare de zeița,  fine și fără nici un fir de par inestetic, aceste câteva minute mi-am călcat rochita și am cautat sandalele pentru a fi gata imediat ce îndepărtez crema de pe picioare.

Am îmbrăcat rochita mea preferata, sandalele cu toc, parul desfăcut si cu un make-up simplu în culori special alese pentru a fi în ton cu ținută mi-am suprins soțul o o îmbrățișare.

Am ajuns la destinație, unde eram doar eu și soțul meu intr-un loc minunat, dar…asta e o alta poveste.

Dacă nu ar fi fost crema depilatoare Farmec și ar fi reușit sa ma încadrez în timp și nu as fi reușit sa am o întâlnire romantica cu soțul meu.

Acest articol participa la Spring Superblog 2016, proba 15.

5 comentarii la „O intalnirea romantica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *