Parfum de femeie

Pasiunea pentru parfumuri am dezvoltat-o cu mult timp în urma, încă de pe vremea când în baie mama mea se parfuma înainte de a pleca la serviciu, și în urma ei de fiecare data rămânea un miros plăcut.

Cumva nebunia a început de mult și sa transmis și la fetita mea, care de cate ori vede ca ma parfumez hop și ea, sau nu iese din baie neparfumata.

Recent am descoperit site-ul infinite love, unde am găsit o multitudine de parfumuri care mai de care mai speciale.

Pentru ca de când ma știu parfumurile dulci m-au atras, nu am putut sa nu comand unul si de aici, și astfel am intrat în posesia unui nou parfum, perfect pentru colecția mea.

Mi-am dorit mereu un parfum care persita, pentru ca sincer vreau ca atunci când ies din casa sa nu fiu nevoita sa iau și sticla după mine, serios cum ar fi sa ne parfumam non stop pentru ca acesta nu rezista nici măcar 2-3 ore.

infinite love

Atunci când am comandat parfumul nu știam cat rezista, dar m-au atras notele sale de vârf, fiind unele ce mie îmi plac și după care ma ghidez când  vine vorba de alegerea unui parfum.

Se numește Dijon, are note de vârf: vanilie și lemn de santal, fiind un parfum de vara.

Imi place faptul persita foarte mult, are un miros dulce ce te duce cu gândul la zilele de vara, am ales varianta de 50 ml la un preț de 59 ron.

infinite love3 infinite love2

 Parfumul ales de mine, adica K-095 il gasiti pe site-ul infinite love, dar si o multime de alte miresme minunate.

Stiti vorba aceea ” esentele tari se tin in sticute mici” din aceasta categorie intra si parfumurile de pe Infinite Love, pentru ca dupa cum ti-am spus mai sus, acestea persita un timp indelungat.

Nu imi mai ramane decat sa iti recomand infinitelove.ro in cazul in care vrei sa impresiunezi pe cineva, la un pret bun poti cumpara un parfum absolut minunat.

*La comandarea a doua parfumuri primesti o carte de dragoste cadou.

7 comentarii la „Parfum de femeie

  1. Nu am incercat pana acum nici un parfum Lolita Lempicka insa mi-as comanda unul de la Infinite Love a carui esenta sa fie asemantoare cu cele de la L.L .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *