Succes..vreau si eu!

Acum vreo trei ani, ironie tot prin luna asta, ma trăsnește o idee să îmi fac blog, nu ca as fi știut eu cu ce se mănâncă..sau câtă munca este în spatele lui, dar am făcut-o și pe asta vorba aia.

Pe 16 aprilie 2013 scriam primul meu articol, unul de domeniul gastronomiei, și când am vazut ca nu a avut succes am lăsat-o balta și mi-am vazut de viata mea, doar nu puteam sa ma numesc după prima încercare bloggerita, nu?

Am mai avut o tentativa prin luna august, și apoi prin 2014 și de atunci am scris mai des, dar nu zilnic…cochetam cu hand-made-ul pe atunci și mi se părea mai interesant decât să scriu.

Cumva destinul m-a adus la ceea ce am ales în perioada studenției – jurnalismul – deci mult scris, documentare și testare. Am început sa scriu mai des, sa pun suflet în ceea ce fac și astfel sa ajung la aproape trei ani de blogging.

Am înțeles pe parcurs ce înseamnă succes în scris, am primit răspunsuri negative dar care m-au motivat, și m-au făcut să îmi dau mai mult silința.

Nu pot spune ca am citit vreun blog înainte de al meu, dar de când scriu pe alinapink am început să „răsfoiesc” și alte bloguri, și să le urmăresc cu interes, printre care se numără și Extravita.ro, blogul Mirelei Șurghie ma duce acolo unde eu nu ajung, și prin ochii ei vad lumea.

Acum câteva luni îmi dădeam soțul la o parte pentru ca trebuia sa scriu un articol, și asa soțul meu am ajuns sa ma comport ca și cum as avea un proiect interesant de făcut, si i-am spus ca acesta este proiectul meu, este acel ceva ce a luat naștere înainte fetitei mele, dar care creste o data cu ea.

Într-o zi m-am gândit ca ar trebui sa scriu ceva despre acest fenomen prima casa, fiind deja un trend și o modalitatea de a obține o casa în ziua de azi.

Am cautat informații și răscolit o mulțime de pliante tocmai pentru ca vreau sa fie ceva real, și mai ales sa informeze cititorii mei.

 Pentru a îmi fi cât mai ușor să scriu, să pozez și mai ales să țin o evidenta, îmi trebuia un loc al meu, un birou la care Maya sa nu ajungă, un loc unde produsele pentru testare sunt puse bine dar în același timp in ochii mei, putând astfel sa le folosesc destul de des și să îmi formez o părere cât mai corecta despre ele.

Sincer iți spun banii nu ma dau afara din casa, și asta pentru ca în prezent sunt în concediu de creștere copil, iar din indemnizație, ce sa fac mai întâi, asa ca am decis sa apelez la un credit rapid, mi-a fost destul de dificil să găsesc pe cineva creat pentru nevoile mele, și asa am dat de AVBS-CREDIT.

AVBS-CREDIT1

Ei au fost singurii, creați pentru mine, am optat pentru un card de credit pentru avantajele acestuia, printre care se număra și :  existenta unei perioade de gratie până la 55 de zile în funcție de banca care acordă creditul,  reduceri de până la 10% pentru cumpărăturile făcute din magazinele partenere,  cardul de credit nu necesită giranți, depozit colateral sau alte garanții,  nu se cere o taxa de emitere card,  taxa de administrare anuală a cardului este gratuită – în primul an,  pentru emiterea cardului se acceptă venituri din surse diverse (PFA, pensii, salarii, dividende, contracte etc.), suma maximă acordată este până la 6 venituri nete,  cardul poate fi folosit atât în țară cât și în străinătate și pentru efectuarea plaților online.

O data primit cardul mi-am îndeplinit visul, am locușorul meu unde scriu cu plăcere și unde fiecare lucru are un loc special ales.

Am ajuns cu greu aici, și știu ca mai am mult de munca, dar acum cu noul meu loc de lucru voi putea posta zilnic, voi putea testa produsule primite și astfel cititorii mei vor putea citii impresii reale și nu doar laude pentru un produs dacă acela nu este pe gustul meu, sau nu se încadrează în standardele deja stabilite.

De-a lungul timpului am câștigat credit online de la cititorii mei fideli și voi face tot ce pot ca sa ma ridic la înălțimea așteptărilor celor care ma urmăresc și care îmi apreciază munca.

Am câștigat credit online greu dar creditul offline a fost floare la ureche datorita AVBS.

Acest articol participa la Spring Superblog 2016, proba 16.

10 comentarii la „Succes..vreau si eu!

  1. Ma regăsesc in povestea ta. Si eu am inceput sa scriu pe blog dintr-o joaca si din curiozitate. In al doilea rând sunt in crestere copil si nu mai am mult si va trebui sa imi reiau jobul! Nu imi imaginez cum va fi reîntoarcerea! 🙂

  2. Perseverența este mama învățării. Cu cât insiști mai mult, cu atât ai mai mari șanse de succes!
    Foarte bine ai făcut că nu ai renunțat la blogging, mergi înainte cu toată pasiunea și plăcerea pentru scris!
    Mulțumim pentru articol și mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *