Tricouri wow doar cu Wild Fashion

Nu ti-am vorbit pana acum despre Wild Fashion dintr-un simplu motiv, nu vroiam sa te induc in eroare, adica ce sens avea sa iti spune o multime de lucruri despre ceva ce nu stiu.

Asa ca am asteptam comanda, pentru a vedea calitatea produselor, tipul de material, durata de procesare a comenzi, si mai ales daca marimele se potrivesc.

Nu sunt o specialista cand vine vorba de materialul din care face parte un produs, dar recunosc ca am noroc cu mama mea, fosta croitoreasa – stie ce si cum, despre acestea si-a dat verditcul imediat, material bun de calitate superioara.

Asta am simtit si eu, pentru ca pielea respira ( o persoana care are o problema cu pielea ca mine, are nevoie de tricouri bune si calitative) exact asa sunt acestea doua, sunt moi la atingere si materialul este fin nu are acel aspect de plastic.

Mi-a fost greu sa aleg si asta nu din cauza faptului ca nu as fi avut ce, ba din contra pe Wild Fashion am gasit multime de haine superbe, dar eu am ales doua tricouri din doua motive: unu – nu pot alerga dupa Maya in rochie atunci cand iesim la plimbare si doi – nu sunt tocmai o slabuta si de teama ca nu voi nimeri marimea am vrut sa fiu sigura.

wild fashion 4 wild fashion 3 wild fashion 1

Acest tricou ma cucerit de la inceput, la un pret de chilipir – 24 RON, un material foarte bun, fara defecte, cu alte cuvinte perfect.

Cel de-al doilea este mai lung, are un model subtil pe el, o culoare inchisa – gri, un tricou exact pe gustul meu.

wild fashion 7 wild fashion 6 wild fashion 5 wild fashion 2

Marime XL am ales-o pentru ca aceasta este ceea ce port, si ambele imi vin bine.

Aceste doua tricouri sunt perfecte pentru o tinuta casual, indiferent de situatie. Si cei de la Wild Fashion sunt cei mai profesionisti oameni pe care vreodata i-am intalnit, spun asta pentru ca m-au sunat sa ma intrebe daca cele doua prezentate mai sus sunt produsele alese, si sa imi comunice ca vor fi trimise prin curier, si a doua zi coletul a ajuns la mine.

Bravo Wild Fashion pentru serviciile impecabile.

Aparatul foto ma dezamagit din nou, si neclaritatea pozelor se datoreaza faptului ca sunt facute cu telefonul.

Care tricou iti place mai mult?

9 comentarii la „Tricouri wow doar cu Wild Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *