Un cadou tare frumos

A trecut ceva timp de când nu am mai primit un cadou din partea soțului meu, dar uite ca s-a întâmplat și minunea asta, azi am primit un cadou tare frumos din partea lui, un card de fidelitate pentru magazinul Diego.

diego_RO-300x101

Cum nu știi ce poți găsi la magazinul acesta, pai hai să îți spun: este raiul  tuturor produselor pentru amenajare interioare, aici găsești parchet laminat, traverse, iarba artificiala, si multe altele.

M-am bucurat enorm când am văzut cardul pentru ca știam avantajele acestuia, si știam ca doar cu ajutorul lor voi putea realiza un proiect ce era de mult pus în așteptare, tocmai din cauza faptului ca nu aveam banii necesari.

Printre avantajele acestui card se numără si: promoții lunare excepţionale cu reduceri de până la 50%, pentru care merită să vă întoarceţi la noi, din newsletterul nostru puteţi afla printre primii despre promoţiile actuale, astfel nu veţi rata nici o ocazie, servicii DIEGO unice, oferite exclusiv posesorilor de card de fidelitate, aplicaţia este simplă, fără obligaţie de cumpărare.

Pentru ca acum am ceea ce îmi lipsea cândva, pot începe proiectul meu DIY (Do-It-Yourself), care consta în schimbarea aspectului unei camere. 

Am început cu parchetul, am schimbat vechea dușumea cu un parchet laminat ce se asortează perfect cu restul mobilei.

Nu am apelat la specialisti pentru montarea acestuia, am ales sa îl pun împreună cu soțul meu, și mai cu glume mai cu certuri am reușit la finalul zilei sa dam un alt aer dormitorului nostru.

Am trecut la draperii și perdele, deși știam ca sunt în „razboi” cu mașina de cusut, am preferat sa îl surfilez și sa ii montez rejansa acasă și sper uimirea mea am reușit. Desi puteam alege serviciul lor de Tivire gratuită la perdele şi draperii. Vă oferim tivire gratuită pentru oricare dintre cele 300 de modele din gama de perdele şi draperii, cu un termen de 10 zile! Oferta se referă la tivirea simplă, în linie dreaptă, şi este valabilă numai pentru produsele achiziţionate de la noi, sau de surfilat la pret promoțional, am optat pentru finisarea acesteia acasă, și ma bucur tare mult ca am ales acest lucru pentru ca doar asa sufletul mi s-a umplut de bucurie.

O data ce am cumpărat draperia și perdeaua de la Diego am cumpărat și șină pentru fixarea acestora la geam, am luat masuri la geamurile unde urma sa fixez șina și cei de la Diego m-am ajutat cu modelul și dimensiunea dorita.

5996285882880-korzika-mennyezeti-sin-2-soros-feher-01-enterior-04-604x430

Am finalizat camera cu brio ajutorul cardului de fidelitate Diego, dar înainte de toate astea vreau sa îți spun câteva lucruri de care ar trebuii sa ții cont când te apuci de astfel de proiecte: în primul rand trebuie luate măsurători, orice trebuie măsurat corect pentru a nu strica ceva, mai bine jumătate de metru în plus decât în minus, al doilea lucru în reprezinta abilitatea de a face lucruri, dacă nu știi sa cosi la mașină mai bine apelezi la serviciile lor pentru ca ei stiu exact ceea ce au de făcut.

Sunt tare incantata de rezultatul camerei mele și pe viitor voi apela tot la Diego pentru ca serviciile lor sunt impecabile.

Acest articol participa la Spring Superblog 2016, proba 14.

Un comentariu la „Un cadou tare frumos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *