Week in photo #10

Hmm am sarit un week-end, dar nu pentru ca mi-a fost lene, ci pentru ca nimic nu sa intamplat.

Oricum am revenit in forta, sunt happy ca am terminat santierul si pot sta in camera mea si sa muncesc linistita :).

Saptamana asta a fost minunata, am intalnit un grup de fete minunate cu aceeasi cauza – topirea kilogramelor, si cum asta e unul din punctele trecute in lista „Mi-am propus pe 2016” trebuie sa ma pun pe treaba.

M-am alaturat lor si mi-au primit cu bratele deschise, sunt deja la a 5-a zi de dieta fara nici o abatare si pot jura ca nu mai am pofta de coca cola, ciocolata sau mai stiu eu ce.

Dar sa revenim: a fost o saptamana de pachete sa zic asa, pentru ca aproape in fiecare zi am primit ceva in posta, asa ca hai sa incepem.

Telefonul meu are o noua casuta, i-am luat husa de silicon, sunt tare incantata de ea mai ales ca astfel telefonul meu nu va mai avea de suferit.

week in photo

Minioni nu sunt tocmai pe placul meu, dar candva am vazut casti pentru telefon cu 30 de lei, si pe aliexpre cu maxim un dolar ( 4lei ) si nu m-am putut abtine mi-am cumparat si eu.

week in photo1

Imi plac parfumurile dulci si cel de la Infinite Love este exact pe placul meu, cartea inca nu am inceput sa o citesc, dar o voi face cat mai curand posibil.

week in photo2

Roz – greu ii spun nu, si noua bratara intra perfect in categoria favoritele mele.

week in photo3

Am facut o pasiune pentru site-ul aliexpress, si cu greu ma abtin sa nu imi comand ceva, mai ales la ce preturi au, o alta pasiune o prezinta matritele pentru unghii, si cum am reusit sa ma inteleg cu ele…ei bine de cate ori pot imi comanda una noua.

week in photo4

Aceasta a fost saptamana mea, una minunat si plina de lucruri superbe.

Saptamana ta cum a fost?

Un comentariu la „Week in photo #10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *