Wow Tea un aliat de nadejde

Am stat putin si m-am gandit ce as putea scrie despre acest ceai, si am decis sa iti povestesc intreaga mea experianta.

L-am primit intr-o zi de joi, prin urmare am inceput cura ziua urmatoare. Intentionam sa beau 21 de zile acest ceai..dar am pierdut sirul, prin urmare nu stiu exact a cata zi este de cand il beau.

wowtea killer apettite

Recunosc ca in mintea mea se formase ideea ce ceai minune, ca consumand acest ceai o sa ajung la 90-60-90, in conditiile in care eu nu faceam nici un efort pentru asta. Adica pur si simplu mancam normal, ma ghiftuiam, sucul sau ciocolata nu lipsea zilnic.

Ce efect sa aiba bietul ceai cand eu nu eram constienta de ce fac. L-am baut o saptamana in ritmul asta, si eram gata sa il uit intr-un colt si sa zic ca nu este bun.

Ceva ma retinut si intr-o zi am intrat pe WOW TEA si aici am citit ca nu face minuni, doar suprima pofta de mancare, si ca acesta trebuie consumat in timpul zilei atunci cand senzatia de foame isi face loc in mintea mea.

Am bagat la cap si am luat masuri, am schimbat foaia sa zic asa, adica: am inceput sa am mic dejun, pranz si cina la ore rezonabile si intre timp consumam acest ceai.

Diferenta sa vazut in farfuria mea, nu mai simteam nevoia sa ling vasele, ba din contra imi mai ramanea mancare, sau chiar imi potoleam foamea cu o cantitate mai mica de mancare.

Mai trebuie sa mentionez ca pana sa beau acest ceai doar gandul de a bea ceai imi provoca dezgust, totusi concluzia e ca baba la frumusete sufera.

Am inceput sa il consum la micul dejun dar si in timpul zilei, conform instructiunilor trecute pe eticheta adica: o ligurita cu varf la un litru de apa, se bea de placere pe tot parcusul zilei.

* Nu il lasati mult timp la infuzat pentru ca devine amar

20160401_190539-horz

Ce contine :

DSCN3820

  • mazare, mate, ceai verde, fenicul, aparatoare si coji de portocale – o combinatie destul de savuroasa, cu un gust placut si baubil.

Il voi consuma incontinuare, pentru ca inca mai am in plic – este destul de spornic – si chiar daca nu este un ceai minune, are efect destul de bun asupra organismului si chiar reduce pofta de mancare .

Ma bucur ca am avut ocazia sa il consum si sa imi fac o parere despre el.

Tu ai baut pana acum acest tip de ceai?

 

4 comentarii la „Wow Tea un aliat de nadejde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *