www.haratau.ro

Măcar o dată în viata avem nevoie de ei, involuntar se ivește o ocazie în care trebuie sa apelam la serviciilor lor, asa îmi spunea tata mereu.

Recunosc ca niciodată nu am crezut și râdeam de el când îl auzeam vorbind de avocați, ma gândeam la ce ar putea sa ma ajute ei pe mine? Copil fiind nu îmi băteam capul cu succesiuni, dat în judecata sau alte povesti de genu.

Nu ma așteptam ca voi ajunge intr-o sala de judecata în viata mea, dar uite ca destinul este imprevizibil și am facut-o și pe asta.

Te-ai prins azi vorbim de avocați, de ce? Ei bine ca m-am pomenit acasă cu citație, prin care eram chemata la judecătoria sectorului de care aparțin.

M-am panicat la început dar apoi am încercat sa ma gândesc care ar fi motivul, ca permis nu am, nu am deranjat pe nimeni ca sa ajung la situația asta, aveam o casa moștenire din partea tatălui meu, dar era un subiect puțin interesant ca sa îmi bat capul și eram sigura ca nu despre asta era vorba.

Un avocat bun conteaza!

Am cautat pe google un site unde pot lua legătura cu un avocat care ma putea sfatui, si asa am dat de www.haratau.ro.

O societate civila de avocați alcătuită dintr-o echipa de oameni specializați în drept penal, a este persoane ne pot ajusta în cazuri de malpraxis, infracțiuni contra familiei infracțiuni contra patrimoniului sau infracțiuni de corupție și de serviciu.

Aceasta echipa este formata din patru avocați specializați gata sa apere interesele noastre, pe acesta ii puteți găsi la numarul de telefon 0799 286 228, la adresa de mail office@haratau.ro dar și la adresa fizica a biroului acestora: Bd. Corneliu Coposu nr. 7, bl. 104, sc. 1, et. 4, ap. 16 Bucureşti.

Am ales sa fac o vizita la adresa mai sus menționată pentru ca vroiam sa le arat citația primita și sa vorbesc cu aceștia ce ar trebui sa fac.

Am fost sfătuita sa ma duc la tribunal în data trecuta pe citație și sa fiu calma, mai ales dacă știu ca nu am făcut nimic ce poate fi în defavoarea mea.

Le-am ascultat sfatul și am fost, odată ajunsa acolo am aflat ca eram citat ca martor intr-un caz de infracțiuni contra familiei, cu alte cuvinte o prietena avea nevoie de mine sa dovedească ca soțul ei era violet și ca deseori își bătea atât soția cat și copii.

Am dat declarația de care aceasta avea nevoie și cu ajutorul acesteia prietena mea a reușit sa scape de acel om ce ii făcuse numai rău.

Este importat sa avem un avocat la care sa apelam în orice problema, fie ea grava sau fie mai puțin grava, precum semnarea unui contract, mai ales ca acestea sunt pline de termeni ce nu toți ii înțelegem.

Dacă vrei sa ai parte de un bun avocat intra și tu pe www.haratau.ro pentru ca aici vei găsi o echipa de avocați dispuși oricând sa lupte pentru tine.

Eu am apelat la ei și bine am făcut, pentru ca acum prietena mea duce o viata normala și se poate bucura de copii ei fără frica unor repercusiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *