www.nicktrans.ro

Usurinta cu care în prezent se realizează un transport ma uimește,  în trecut nu aveam atâtea opțiuni dacă ne gândim la transport persoane sau colete,  însă acum totul sta altfel, pentru ca multe firme asigura transport la preturi avantajoase și cu plecări bine stabilite și destul de dese.

S-au schimbat multe, și nu mai depindem doar de tren, avion sau mașină personală, pentru ca acum poți găsi cu usurinta firme de transport printr-o simpla căutare pe internet.

Asa am găsit și eu www.nicktrans.ro, aveam nevoie de o firma ce îmi poate asigura transportul intr-o alta tara, dar și alte servicii care îmi pot usura traiul acolo.

Nicktrans.ro îmi asigura pe lângă un transport în condiții excelente și alte servicii precum: rezervari bilete autocar, rezervari bilete avion, asigurari medicale pentru calatorii in strainatate, informatii turistice, comercializarea de produse turistice, sejur pe litoral, sejur in statiunile montane, tratament balneo-medical, tururi si circuite,  excursii scurte sau inchirieri autocare, microbuze, autoturisme, cu astfel de servicii scapi de grijile unei astfel de deplasari.

Cum ii poți contacta?

Pentru ca este important sa știi ca o astfel de companie asigura tot ce este trecut pe site-ul lor, am sunat la numerele trecute pe site, 0748 / 119.898 unde am primit răspuns la câteva întrebări ce nu îmi dădeau pace.

De asemenea am aflat ca plecările se fac joi respectiv vineri în fiecare săptămână, ca pretul biletului include transportul numai pentru TUR si se achita la plecare, dacă dorești și retur va trebui sa achiți biletul in momentul întoarceri acestuia, pe lângă asta trebuie sa mai ți cont de faptul ca bagajul trebuie sa se incadreze la maximum 40 kg, de bagaje. In cazul depasiri acestei greutate se va plati o diferenta de greutate.

Pentru ca pe lângă transport persoane Nicktrans.ro asigura și transportul de colete, trebuie sa ții cont de faptul ca acestea se expediaza in limita spatiului disponibil din masini si a traseelor acestora.

Multe astfel de detalii,  ce eu consider ca sunt importante le veți găsi la rubrica informații, si de asemenea vei găsi detalii legate de ruta aleasa le pentru deplasare la secțiunea trasee, unde veți afla și orele la care sunt stabilite plecările.

Este foarte important sa știm astfel de detalii pentru a evita orice tip de neplăceri atât pentru dumneavoastra cat și pentru firma de transport.

Veți găsi câteva site-uri cu firma ce se ocupa de transportul persoanelor pe internet, dar dacă doriți o firma de incredere, care știe ceea ce face si are ca și angajați șoferi calificati și responsabili accesați site-ul www.www.nicktrans.ro pentru ca ei stiu ce înseamnă un transport de persoane în siguranță, pentru ca ei pun preț pe siguranță ta ca și călător.

Sunt din ce în ce mai întâlnite aceste deplasari, mai ales pentru cei ce au frica de avion, si prefera sa facă puțin mai mult de drum fără sa fie nevoiți sa urce intr-un avion.

Mie îmi plac călătoriile cu mașina și as opta pentru o astfel de companie, mai ales datorita locurilor ce le poți vedea din mașină și chiar dacă durata drumului este mai mare nu ma deranjează mai ales când știu ca Nicktrans.ro s-a ocupa de alte chestii importante pentru orice călător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *