De ce iti trebuie o geanta mare? Verifica daca iti trebuie si tie!

Geanta de dama prin definitie este mare, de preferat din piele naturala, este acel obiect folosit de femei pentru a cara actele, banii, …etc.
In functie de activitate si tinuta, geanta de mana poate fi aleasa si in formatul XL si XXL, marime care permite detinatoarelor sa iti care chiar un mic birou mobil cu ele. 😉
Ce cara femeile in gentile mari?
Am facut un mic studiu de caz cu femei din diverse orase, active in diverse domenii, iubitoare de genti mari si le-am intrebat ce au permanent in geanta. A fost foarte amuzant si interesant sa descoperim cum unora dintre ele nu le lipseste nimic in momentul in care pleaca de acasa, au chiar si sticluta de oja, trusa de cusut, forfecuta, servetele umede, dezinfectant, hartie igienica, deodorant, multe obiecte de machiaj, oglinda, lanterna, …etc. Putem spune ca unele dintre ele pot fi agenti SWAT sub acoperire si pot supravietui in orice situatie 😉

geanta-din-piele-pierre-cardin-negru
Efectele medicale pe termen lung
Geanta de mana, mare si incapatoare este un avantaj pentru acelea dintre dumneavoastra care doresc sa nu le lipseasca nimic. Spatiul este indestulator pentru a “incarca” destule in aceste genti de dama, insa care este greutatea unei astfel de genti pline? Aici apare problema! Cu cat geanta este mai mare, cu atat femeia este tentata sa isi ia cu ea tot mai multe produse personale si va cara cu ea kilograme bune.
Se dezvolta musculatura mainii si a bratelor, devin fara sa stie mai puternice. In acelasi timp un doctor ortoped ne-a expus din experienta sa care sunt riscurile medicale la care se supun femeile care poarta permanent, zi de zi, astfel de greutati cu ele. O geanta grea si mare, purtata doar intr-o mana poate produce in timp, vatamari si deformari ale colanei vertebrale, tasari vertebrale, intinderi musculare si afectiuni articulare. Recomandarea in astfel de cazuri este sa fie folosite de preferinta gentile rucsac (care acum oricum sunt la mare moda), care se poarta pe spate si forteaza la o tinuta dreapta a corpului.
De ce trebuie sa fie din piele naturala de calitate?
Sunt practice gentile de dama mari si foarte mari. Recomandam sa alegeti doar modele din piele naturala, lucrate bine; deci de calitate! De ce? Pentru ca astfel va tine mult mai bine la purtare. Specialistii in productia de genti, iau in calcul ca o geanta mare va incuraja tentatia de a cara multe obiecte in ea. Din acest considerent o planifica din start sa fie confectionata bine, cusaturile sa fie intarite, sa fie folosita o piele de calitate si rezistenta. Altfel, va puteti trezi ca o sa ramaneti fara ea in foarte scurt timp!
Merita sa-i acordati un buget generos unui astfel de accesoriu, cu atat mai mult cu cat va fi din piele si va fi de calitate.
Unele dintre genti sunt dotate si cu bareta de umar, fie fixa, fie detasabila. Nici nu va dati seama cat de utila poate fi aceasta simpla bareta! Permite sa va puneti geanta pe umar, sau chiar atarnata ca geanta postas si sa aveti mainile libere, pentru carat dosare, bibliorafturi, laptopul, sacosele cu cumparaturi.
Tu alegi ce porti si cumperi, insa inainte de toate analizeaza cele de mai sus si incearca pe cat posibil sa cumperi produse de calitate si frumoase. Te vei bucura mai mult timp de ele!

2 comentarii la „De ce iti trebuie o geanta mare? Verifica daca iti trebuie si tie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *