Din suflet pentru tine

„Mulțumesc pentru acest colet minunat, plin de accesorii superbe,  toate realizate special pentru mine”

Mai sus este unul din mesajele primite cândva de la fetele ce primeau colete din partea mea, pachete de conțineau comenzi realizate din suflet, accesorii lucrate cu migală fiecare fiind speciale și unice.

Au trecut aproape doi ani de când nu am mai confecționat nimic dar îmi aduc aminte când stăteam cocoșata cu burtica cat un balon și Maya înăuntru se sucea în fel și chip ca ii era incomoda poziția în care eu lucram.

Acum nu mai fac accesorii dar admir persoanele ce încă mai creează și care își pun sufletul în fiecare pereche de cercei, fiecare bratara personalizata sau fiecare colier.

În prezent ma mulțumesc cu achiziționarea acestora de pe internet și o sursa perfecta este Lovebird, un loc unde visele în materie de accesorii devin realitate.

Atunci când am vizitat site-ul prima data, am văzut bratara ideala pentru Maya. Nu sunt adepta bratarilor de aur pentru copii mici, sau mai bine spus nu le vad rostul, totuși o bratarica personalizata cu șnur rosu este ideala pentru copil.

dbc35_2

Eu una sunt superstitioasa și pentru Mayuta aleg rosu, sa o ferească de deochi, dar poți opta pentru alta culoare, din cele disponibile pe site.culorile_lovebird_2_1_4_1_7_1

Am ales acest model de bratara pentru fetita mea, pentru ca pentru mine este un îngeraș trimis de Dumnezeu pentru a ma ajuta sa cresc, sa trec de clipele grele și de pierderile suferite.

Asa ca Maya este îngerașul meu și aceea bratara personalizata este special pentru ea.

Totuși pe Lovebird veți găsi și alte bijuterii minunate, superbe menite sa ajungă la sufletul la sufletul persoanei destinate sa o poarte.

Din experienta știu ca atunci când vine vorba de accesorii persoanalizate nu poți da greș niciodată pentru ca cu ajutorul serviciului de personalizare le poți face speciale pentru persoana destinata sa primeasca cadoul.

În final eu aleg accesoriile personalizate implicit Lovebird pentru a face fericit pe cineva, în cazul de fata pe fetita mea Maya.

8 comentarii la „Din suflet pentru tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *