Imi cade parul – ce sa fac?

De cand micuta Maya a intrat in viata mea, corpul meu a suferit cateva transformari nu tocmai minunate, dar cand ma gandesc la cauza acestora…ei bine nimic nu mai conteaza.

Caderea parului a fost mereu una din cele mai mari probleme cu care m-am confruntat, am ajuns pana la foarfeca in speranta ca asta se va diminuna.

Nu a avut nici un efect si pe langa faptul ca am ramas cu parul destul de scurt tot imi cade. Intr-o zi pe pagina de facebook Face Bucharest am vazut o poza o gama pentru impotriva caderea parului.

Am intrat in vorba cu ei si mi-au spus unde pot gasi produsele lor si in secunda doi pe pagina au aparut aceste doua poze ( perfect pentru persoanele ce cauta produsele lor si nu le gasesc )

13062023_1278675358827259_1238498676746118902_n 13083297_1278675658827229_359990212456137485_n

Acum știu unde voi putea găsi produsele lor minunate.

Dar sa revin la produsul despre care vreau sa vorbesc azi.

Ziaja MED tratament pentru întărirea parului

Șampon contra căderii parului

ziaja 0

ziaja 1

Voi vorbii azi din prisma a doi consumatori, eu și soțul meu.

Sotul meu este cel mai simandicos bărbat pe care îl cunosc, pentru ca de mai bine de 8 ani folosește o singura marca de șampon, dar nu are sens sa il menționez,  pentru ca vedeta acestui articol este șamponul de la Ziaja ( Jaia )

S-a întâmplat cumva sa rămână fără șamponul obișnuit și asa a ajuns sa îl folosească pe acesta,  și imediat după ce a ieșit din baie m-a întrebat ce șampon este ala nou.

I-am spus ca este noua gama Ziaja și ca mai am alte produse de la ei, toate fiind de calitate. Mi-a spus ca ii place cum miroase dar ca ii lasă parul aspru.

La folosit de vreo 2-3 ori și minune – a scăpat de cojite și măreață.

Eu la fel ca și el am observat mirosul, unul mentolat – mirosul mentei, a plantei propriu zisa, miroase super. Ma confrunt cu căderea parului de mult timp și acest șampon asta promite remedierea acestei probleme.

Te-as mintii dacă ți-as spune ca nu mai îmi cade parul deloc, totuși recunosc ca am observat o îmbunătățire, a scăzut numărul de fire ( nu am stat sa le număr dar se observa la periat) – l-am folosit pana acum de vreo 3-4 ori.

La fel ca și soțului meu îmi lasă parul aspru, dar pentru mine nu este o problema pentru ca de fiecare data folosesc masca de păr.

Ce conține :

Proteine din tulina alba, extract de menta și provitamina B5.

Ziaja 2

Cum se foloseste:

Se aplica pe parul ud și se maseaza pana formează spumă, apoi clătiți. Repetați dacă este necesare. Se poate folosi zilnic. Testat dermatologic, produs hipoalergenic.

Alte detalii:

Capacul se închide foarte bine, este incolor, are miros plăcut de menta, lasă parul curat în cazul meu după a doua aplicare.

ziaja

Ma bucur ca am descoperit aceasta gama și ca știu de unde pot cumpăra produsele lor, tu ai folosit acest șampon?

6 comentarii la „Imi cade parul – ce sa fac?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *