M-am indragostit de o geanta

Recent am descoperit ca am devenit dependenta de internet, de când stau acasă nu fac decât sa navighez pe toate site-urile posibile, recomandat sau găsite accidental.

Asa am avut „norocul” sa ma îndrăgostesc de o geanta. Da știu suna ciudat, cum te poți îndrăgosti de o geanta, ei bine hai sa îți spun povestea ei.

Acum vreo 3-4 ani o colega de munca avea o geanta interesanta, ma atras încă din prima zi în care a venit cu ea. Timpul a trecut și dragostea pentru ea s-a mai domolit pana când m-a mănâncat degetele sa intru pe genți de dama

Geanta dama model Ch-300x300

Prima geanta apăruta a fost una exact același model ca cea a colegei mele și uite asa dragostea s-a reaprins.

M-am gândit ca poate îmi trece și ca e doar ceva trecător,  dar nu, iubirea pentru genți din piele creștea pe zi ce trece.

Intr-o zi am luat decizia finala, am intrat in economiile mele și am comandat geanta cu pricina, a fost dragoste la prima vedere, pielea fina la atingere, fermoarul perfect cusut care se închidea minunat, si cureaua pentru umăr ajustabila ma făcut sa înțeleg ca eram suflete pereche.

 M-am bucurat enorm ca am găsit geanta și mai ales ca am intrat repede în posesia ei. Acum ca o am nu ne mai despărțim și asta pentru ca materialul face diferența,  dacă ar fi fost de o calitate inferioara cu siguranță la cat am purtat-o s-ar fi uzat și ar fi trebuit sa renunț la ea, dar pentru ca este din piele o pot folosi pana când dragostea dintre noi se va stinge sau pana când inima imi va fi furata de alt model de geanta.

Aceasta este povestea genții care mi-a furat inima, o geanta simpla dar perfecta cu alte cuvinte geanta care ma făcut sa uit de vacanta sau mai stiu eu ce mici plăceri, dar care completează perfect orice ținută.

2 comentarii la „M-am indragostit de o geanta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *