Noutăți Melkior #3

Iubesc Melkior și de fiecare data când vad ceva nou, sunt ca trebuie sa îți spun și ție.

Bețișoare pentru manichiura

Betisoare pentru manichiura MELKIOR 14,90lei (1) Betisoare pentru manichiura MELKIOR 14,90lei (2)

Melkior a creat setul de 10 Betisoare pentru manichiura. Confectionate din lemn de mesteacan, sunt ideale pentru impingerea cuticulei si pentru diverse aplicatii in manichiura, pedichiura si aplicatii tehnice.
Pret: 14.90 Lei
www.melkior.ro

Decoruri adezive Water si 3D

Decoruri adezive Water si 3D MELKIOR 7,90 lei (1) Decoruri adezive Water si 3D MELKIOR 7,90 lei (2) Decoruri adezive Water si 3D MELKIOR 7,90 lei (3)

Pentru infrumusetarea unghiilor, Melkior a creat o gama noua de Decoruri adezive. Sunt usor de aplicat, prezinta design modern si in tendinte. Se pot folosi pentru a aduce originalitate atat unghiilor tehnice, cat si celor naturale de la maini sau picioare. Se pot incrusta in materie in cazul unghiilor false.
Iata cum se folosesc decorurile adezive Water pentru unghii: alegeti decorul adeziv de pe carton, decupati cu o forfecuta si indepartati folia protectoare. Cu ajutorul unei pensete introduceti decorul ales in apa, dupa care cu un betisor desprindeti si aplicati decorul pe unghie cum doriti. Se fixeaza aplicand 2 straturi de Top coat, apoi lasati sa se usuce. Se indeparteaza cu acetona.
Iata cum se utilizeaza decorurile adezive 3D pentru unghii: alegeti decorul adeziv de pe carton cu ajutorul unei pensete cu varf subtire pentru decoruri si pozitionati-l pe unghie cum doriti. Se fixeaza aplicand 2 straturi de Top coat, apoi lasati sa se usuce. Se indeparteaza cu acetona.
Pret 7.90 Lei
www.melkior.ro

Trebuie sa îți zic ca dacă ar fi după mine mi-as cumpăra absolut tot ce apare nou la Melkior pentru ca de fiecare data reușește sa ma uimească cu ceva.

2 comentarii la „Noutăți Melkior #3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *