O trusa minunata – Review

Trebuie sa recunosc ca am facut o pasiune pentru trusele de farduri.

In trecut aveam vreo 3-4 in varianta mica cu nuante asemanatoare, truse ce erau folosite zilnic sau de cate ori trebuia sa plec pe undeva.

Am evoluat si de la acele mici truse am ajuns sa fiu posesoare unei superbe truse de farduri – 120 la numar – achizitionata de pe site-ul Paletutze.ro, am primit comanda inainte de 1 mai si bucuria a fost imensa fiind perfecta pentru perioada ce urma.

Pentru ca sunt o persoana curioasa am testat paleta in ziua de Paste si mare mi-a fost uimirea cand am vazut cat de frumoase sunt nuantele, cat de bine se blenduiesc dar mai ales cat de mult rezista pe ploapa.

paletutze.ro

Impreuna cu aceasta minunata trusa am cumparat si un buretel – Beauty Blender – cu care nu prea ma inteleg…dar poate pe viitor vom deveni prieteni.

Trusa vine fara aplicator si fara oglinda dar la cat de minunate sunt fardurile nu cred ca mai conteaza.

paletutze.ro1 paletutze.ro2

Ambele palete au folie protectoare ideala pentru a proteja aceste minunate farduri. Desi nu are olinga sau aplicator trebuie sa iti spun ca eu una m-am indragostit de ea, imi place fiecare nuanta in parte si sper ca pe viitor voi putea sa le folosesc pe toate.

Mi-a placut enorm de mult faptul ca atat trusa cat si buretul au fost impachetate foarte bine cu folie de protectie astfel ajungand la mine intregi si fara nici o problema.

In concluzie recomand Paletutze.ro pentru seriozitatea de care da dovada, pentru produsele de calitatea puse la vanzare, pentru efortul depus impachetarii coletelor asigarand astfel servicii impecabile.

logotel

Eu cu siguranta voi reveni pe site-ul lor pentru alte comenzi, asa ca stai aproape pentru a vedea ce minunatii imi voi achizitiona sau fugi pe site pentru a beneficia de produse minunate la preturi uimitoare.

6 comentarii la „O trusa minunata – Review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.