OOTD – Little black dress

Nop, nu vreau sa vorbesc despre cunoscutul parfum AVON, desi imi place cum miroase trebuie sa recunosc.

Cum iti spuneam in articolul anterior am comandat de pe SHEIN trei articole vestimentare, minunate. Bluza cu umerii goi deja ti-am aratat-o, urmeaza sa iti arat o rochita, care imi este mica :(, si intr-un alt articol…ei bine cel de-al treilea produs.

Am vazut acest model de rochie de ceva vreme si ma fascinat, m-am bucurat enorm cand am vazut marimea XXL, asa ca nu am ezitat, am si pus-o in cos.

Cand am vazut materialul mi-am dat seama ca nu voi intra in ea si deja ma gandeam ce prietena sa folosesc pentru a poza aceasta superba rochie.

Nu reusesc sa ii inchid fermoarul la spate :(, dar nu are sens sa o mai lungim, hai sa iti arat despre ce rochita vorbesc.

rochie neagra 1 rochie neagra 2 rochie neagra 3 rochie neagra

Am purtat:

Accesorii- Bornprettystore.com

Rochie : aici

Vremea urata ma bagat in casa, dar sincer iti spun muream de nerabdare sa iti arat aceasta frumoasa rochita.

Imi place modelul, dar chiar daca da jos kg in plus nu as putea inchide rochita, pentru ca eu sunt putin mai lata in spate.

Acestea fiind spuse, te las si astept cu mare drag

15 comentarii la „OOTD – Little black dress

    1. Nu am cum, nu reușesc sa ii închid fermoarul, sunt lata în spate :(, nu rămâne decât sa o vând :), asa alta fata se va bucura de ea.

    2. Nu am cum, nu reușesc sa ii închid fermoarul, sunt mai lata în spatele asa ca am decis sa o vând, o alta fata se va bucura de ea, plus ca asa nu va zace în șifonier degeaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.