Paradisul personajelor

Încă din momentul în care primim vestea nașterii unui copil ne gândim la hăinuțe,  pătuț,  căruț,  biberoane și tot ce tine de confortul și îngrijirea unui copil.

În momentul în care am primit vestea ca urmează sa am un copil, primul lucru la care ne-am gândit a fost numele. Ne-am adunat la viitori nași ai copilului și ne-am apucat de scris posibile nume pentru copilașul ce urma sa vina pe lume.

Cu usurinta am ajuns la doua posibilitati, dacă era sa fie băiețel s-ar fi numit Luca Gabriel, dar pentru ca este fetita se numește Maya Andreea.

O data stabilit acest detaliu, când copilul se naște începe acel ritual numit botez și cum acum sunt cunoscute petrecerile cu personaje din desene animate și ursitoarea am decis ca și fetita noastră va avea parte de un astfel de botez.

Am intrat pe google si am cautat ursitoare botez în Bucuresti și primul rezultat a fost: paradisul personajelor.

Am făcut o vizita galeriei de poze, pentru ca ne doream sa vedem costumațiile disponibile și ce personaje ne pot oferi.

Am trecut pe la tarife și am văzut ca un pachet complet poate ajunge la 550, acesta cuprinzând ursitoare – trei la număr,  sceneta, cadou din partea ursitoarele pentru bebeluș, portretul bebelușului, plus alte lucruri și bonus tun cu confeti, dar poți de asemena sa cumperi un pachet simplu cu doar 300 de lei.

Am ales pachetul gold plus și o data facuta alegerea am intrat la contact pentru a lua legătura cu persoanele ce ne puteau ajuta cu acest pachet.

La contact am găsit trei numere de telefon Telefon:  0721.939.110, 0765.936.108,          0726.340.390, o adresa de mail: contact@paradisulpersonajelor.ro si programul de lucru: L-D : 09:00-21:00

Am sunat și în câteva minute am rezervat tot de era nevoie pentru un spectacol perfect botezul fetitei mele.

Am rămas plăcut impresionata de rapiditate cu care am putut rezolva aceasta problema.

Pe site-ul paradisul personajelor poți găsi animatoari și animatoare deghizate în personaje Disney perfecte pentru evenimentul organizat pentru pitici.

Orice copil merita o astfel de petrecere, fiind un  moment perfect pentru a crea amintiri minunate și povesti uimitoare numai bune de spus prietenilor.

 Dacă și tu dorești o petrecere reușită pentru copilul tău, cauta ursitoare botez in București și intra pe paradisulpersonajelor.ro alege pachetul perfect pentru tine și cu ajutorul serviciilor lor scapi de grija distracției și întreținerii atmosferei,având ei grija de acest aspect.

Un copil este foarte important pentru părinții și tocmai din acest motiv incercam de fiecare data sa le îndeplinim toate dorințele, de aceea eu recomand paradisulpersonajelor.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.