Spotlight 2016 – Festivalul luminii

Weekend-ul trecut mi-am scos prietenii,  soțul și fetita la plimbare. Rare sunt ocaziile in care ies seara în oraș cu Maya, dar de data aceasta mergeam la Festivalul luminii din Piața George Enescu – Piața Victoriei.

Vorbisem cu Bubu cu câteva zile înainte de ieșire și sper uimirea mea a fost de acord sa ieșim,  în ziua cu pricina  ( vineri) s-au mai alăturat doua cupluri, prin urmare am fost șapte persoane.

Recunosc ca mi-a plăcut…desi m-au dezamăgit ca la ora 23.30 ( cred) totul sa terminat, luminile  frumos colorate au încetat și traficul intens din acea zona a revenit la normal.

Pentru un weekend Spotlight au schimbat fata ponosite a clădirilor din zona Victoriei dandu-le culoare., dar hai mai bine sa îți arat despre ce vorbesc.

DSCN4020

DSCN4018 DSCN4015 DSCN4029 DSCN4024 DSCN4028

Asta este o mica parte, cu părere de rău nu am reușit sa ajung la timp în Piața George Enescu, unde erau amplasate alte minunății.

Totuși ma bucur ca le-am văzut și pe acestea, ca am ieșit în oraș deși ne-am întors pe jos pana acasă și crede-mă ca de la Piața Unirii pana în Rahova este ceva de mers.

Dar chiar și asa am avut o companie minunata, am ras, am glumit, am bombanit ca nu mai venea ratb-ul de noapte, dar chiar și asa ne-am simțit foarte bine.

Recunosc ca a trecut ceva timp de când nu am mai ieșit seara în oraș dar când schimbi statutul se femeie în cel de mămică este ceva normal, dar nu regret nimic pentru ca timpul petrecut cu Maya este neprețuit și când va creste ii voi povesti micile ei pățanii,  pe care le-as pierde dacă as ieși mai des sau as lasa-o cu buni.

Revenind la festival per total a fost frumos plin de culoarea realizate sa te încânte.  În această noapte am realizat ca tara noastră este plina de străini, pentru ca dacă erai atent puțin în stânga și în dreapta auzeai diverse limbii care mai decare mai ciudate.

Vineri seara am realizat cat de mult am crescut, fiind înconjurat de cupluri tinere fără copii, dar chiar și asa viata este minunata și din când în când trebuie condimentata cu astfel de ieșiri.

Pana data viitoare te pup și te invit sa îmi povestesti cum a fost weekendul tău.

2 comentarii la „Spotlight 2016 – Festivalul luminii

  1. Te inteleg perfect! Nici eu nu prea am mai iesit noaptea de vreo 5 ani de cand il am pe Dragos, mai ales ca la Brasov nu mai circula masini de noapte dar nu prea imi lipseste. Am gasit alte lucruri de facut intre timp. 🙂 Bucurestiul arata foarte frumos luminat asa, sper sa faca un astfel de eveniment si la Brasov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *