Too Faced Chocolate Bar

Sub absolut sigura ca ai auzit de ea, este deja celebra printre bloggeritele de pe la noi si o gasesti pe youtube cu siguranta.

Eu am vazut-o de ceva vreme si tot de atunci a ajuns pe wishlist-ul meu. Recunosc ca nu sunt experta in make-up si ca mai am multe de invatat, dar asta nu ma face sa nu vreau truse fitoase, pana la urma cine nu isi doreste produse de calitatea.

Intr-un articol mai vechi iti spuneam ca pana acum ceva vreme aveam doar trei-patru truse mici cu aceleasi nuante, acum s-a schimbat in bine colectia mea ( dar despre asta vom vorbi in alta zi )

Pentru prima data m-am incumentat si am facut o prezentare video, mi s-a parut ca aceasta trusa merita.

Daca ai vazut clip-ul te rog nu fi prea aspra cu mine, este primul si nici nu stiu sa folosesc programele de editare…sper ca viitor voi reusi.

chocolate bar

Asa cum iti spuneam in clip si cum se vede si in poza in cutiuta se gaseste un mic pliant cu trei tipuri de make-up si cu pasii de realizare ale acestuia.

Recunosc ca ma bate gandul sa incerc si eu unul din ele si sper din suflet sa imi iasa, dar despre asta iti voi poveste intr-un alt clip.

Mi-am propus sa realizez un clip cu un astfel de make-up sau cu make-up meu obisnuit ( in cazul in care nu imi iese niciunul din cele prezentate )

Trusa are oglinda dar nu are aplicator, totusi pentru mine nu este o problema – nu obisnuiesc sa plec cu fardurile dupa mine – dar daca vrei sa o iei cu tine o poti pune in geanta fara probleme pentru ca se inchide foarte bine si nu risti sa se desfaca accidental.

Si tu poti comanda aceasta superba trusa de pe Trusemake-up.ro, site pe care il recomand, in primul rand pentru seriozitate, in al doilea rand pentru faptul ca a folosit atat de multa folie protectoare in cat daca dadea cineva cu ea de pamant nu patea nimic.

Trusemake-up.ro este un loc unde produsele de calitate sunt la ele acasa, avand preturi accesibile dar si descrieri detaliate astfel nu vei gresi atunci cand doresti sa achizitionezi un produs.

Asa cum am spus in clip-ul de mai sus eu recomand Trusemake-up.ro!

4 comentarii la „Too Faced Chocolate Bar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *