Top 4 motive pentru care Lucky Studio atrage toate româncele

De-a lungul timpului, videochatul s-a extins şi a căpătat nişte dimensiuni de-a dreptul impresionante în România, fiind un job foarte avantajos. Chiar şi aşa, însă, au apărut unele studiouri care au încercat să denigreze imaginea videochatului prin minciuni. În ciuda acestor încercări, au fost câteva studiouri care au reuşit să se menţină pe picioare în tot acest timp, unul din ele fiind Lucky Studio.
Lucky Studio este pe piaţa muncii încă din anul 2008, şi a fost înfiinţat de o echipă de profesionişti care a dus acest studio de videochat din Iaşi la succesul total. În fiecare an, Lucky Studio s-a remarcat cu câte un nou câştig şi premiu internaţional, iar cu trecerea timpului, echipa s-a extins. Astfel că, în ziua de astăzi, Lucky Studio se laudă cu mai mult de 300 de angajate, atât la studio cât şi în ţară.
Acum, care sunt motivele pentru care Lucky Studio a reuşit să aibă atât de multe angajate în acest domeniu? Totul este simplu:

forum-discutii-fete

1. Lucky Studio oferă banii în fiecare zi, la sfârşitul fiecărei ture

Acesta este unul din motivele principale pentru care majoritatea fetelor s-au angajat la Lucky Studio: banii. Fiindcă Lucky Studio a dorit să aducă îmbunătăţiri în videochat, care să fie benefice şi angajatelor, a abordat sistemul de plată la zi.
Acest sistem s-a dovedit a fi foarte util, fiind şi unic în România, deoarece modelele s-au adaptat şi au ajuns să câştige între 300 şi 800 de lei zilnic. Tuturor femeilor le place să aibă bani în fiecare zi pentru cumpărături şi diverse lucruri. Iar Lucky Studio a dorit să satisfacă această plăcere.

2. Bonusuri săptămânale de până la 3.000 de lei

Totodată, fetele de la Lucky Studio se mai bucură şi de alte beneficii financiare. Lucky Studio doreşte să îşi arate preţuirea faţă de angajatele sale prin bonusurile săptămânale pe care le oferă, astfel că ele pot obţine mai mulţi bani.

Lucky Studio Iasi

3. Bonusuri de angajare de până la 38.880 de lei

Pentru a le arăta fetelor de la studio ca banii nu contează pentru Lucky Studio atâta timp cât ele sunt mulţumite, studioul doreşte să le mai mulţumească şi prin alte metode.
Bonusurile săptămânale nu sunt singurele bonusuri pe care fetele le primesc. După 30 de zile la Lucky Studio, acestea se bucură şi de bonusuri de angajare, între 1.720 de lei şi 38.880 lei.

4. Transport şi make-up gratuit în fiecare zi

Deşi toată organizarea de la Lucky Studio este unică şi oferă foarte multe modelelor, beneficiile nu se opresc aici. În acest sens, Lucky Studio dispune de maşini cu ajutorul cărora fetele sunt aduse la studio şi duse în siguranţă acasă.
Aşa, ele nu mai cheltuie bani pe transport iar de fiecare dată când ajung la studio, sunt machiate şi aranjate de o echipă de make-up artiste. Ele scutesc altfel o mulţime de bani, de care se pot bucura în alte feluri.
Atenţia deosebită pe care Lucky Studio o oferă modelelor, dar şi condiţiile de muncă de aici fac din acest loc să fie cel mai dorit, numele de “cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară” fiindu-i atribuit pe merit.random_model_png_19_by_dreamervisen-d9jpqrt

15 comentarii la „Top 4 motive pentru care Lucky Studio atrage toate româncele

  1. Mda….trebuie mult curaj si trebuie sa fii putin nonconformista pentru a face videochat. Oricat ar spune unii ca nu faci x lucru….nu prea cred! 🙂

    1. Sincer Lory, eu am fost acolo si am stat o saptamana si nu s-a intamplat nimic in plus fata de ce ti se spune la inceput. Eu am renuntat pentru ca am primit o bursa la facultate in Anglia. Dar daca o sa vin in tara cu siguranta o sa mai trec pe la fete. E o atmosfera super.

  2. Nu, noi nu obligăm şi nu forţăm pe nimeni să facă nimic. Fetele vin cu drag la studio şi respectă programul, aşa că noi nu avem de ce să le mustrăm.

  3. Mai aşteaptă până în momentul în care împlineşti 18 ani . Totul trebuie să fie legal la Lucky Studio, şi nu putem să te angajăm, chiar dacă ai avea numai o zi până la majorat. După majorat te aşteptăm cu drag!

  4. Şi totuşi e real. E foarte logic şi corect, pentru că toate plăţile se fac după anumite statistici. Deci nu este nimic ireal. Dacă vei încerca, vei vedea şi tu cât de mult poţi câştiga din asta.

  5. Eu nu sunt de acord cu chestiile astea , adica mi se pare ciudat , altii se duc si muncesc de le sar capacele si fac facultate si iau un salariu minim iar altele se duc la astfel de studiouri si gata fac bani , nu prea e corect , acum fiecare cu parerea lui , tu de exemplu ai o fetita , cand va fi mai mare cum ti ar pica daca ar zice ca vrea sa faca videochat , nu stiu , sper sa nu te supere comul meu , e pur si simplu parerea mea si mi-o asum.Pupici si multa sanatate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *