Vine vara yuppy

Trebuie sa recunosc ca sunt o adepta a zilelor călduroase de vara, îmi place tot ce tine de aceasta, de la căldurile din cele mai toride zile, pana la ploile scurte menite sa răcorească pământul și pe noi în același timp.

Nu mai știu exact ultima data când am cauta costume de baie, dar recunosc ca de vreo câțiva ani fug de mare și tot ce înseamnă expunerea pielii.

Anul acesta totul s-a schimbat asta pentru ca intr-o zi, pe când eram la birou un coleg a venit cu ideea strălucită de a merge la piscina după program.

Nu am fost din cauza lipsei unui costum de baie, cum as fi putut purta pe sub una din minunatele mele cămăși de dama numai bune pentru postul ocupat în prezent unul din costumele mele de baie vechi.

În seara aceea am decis sa caut pe internet costume de baie ce pot fi purtate pe sub cămașă, si asa am găsit câteva modele minunate pe StarShinerS, tot aici am gasit și doua cămăși superbe. 

203072 205152

Am ales doua modele simple dar superbe, ce putea fi purtate în zilele de munca, astfel nu va trebui sa ratez o distracție pe cinste la piscina.

M-am bucurat ca StarShinerS au procesat și livrat comandat în timp util și asa am luat parte la următoarea ieșire la piscina și toate colegele mele m-au lăudat pentru costumul de baie ales și le-am povestit detalii despre cele doua cămăși cumpărate de pe același site.

Le-am povestit cat de rău mi-a părut ca nu am putut merge cu ele prima data și cum imediat ce am ajuns acasă am comandat doua costume de baie perfecte pentru mine și care  pot fi purtate și pe sub cămașă, fiind simple și fără dantele sau alte aplicații menite sa le scoată în evidenta.

Le-am indrumat spre site-ul celor de la Starshiners.ro și m-am bucurat enorm când am văzut ca si-au comandat și ele câteva modele minunate.

Eu mi-am ales doua costume de baie superbe si doua camasi de dama minunate și ma bucur ca am reușit sa îți povestesc și ție despre ele în timp util, asta pentru ca mai este puțin și vine vremea lor.

Draga mea, da o raita pe site-ul lor și cu siguranță vei găsi ceva interesant și potrivit ție și nu uita vara se apropie i-ați costumul de baie potrivit.

4 comentarii la „Vine vara yuppy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *