Vreau laptop nou!

În anul 2011-2012 mi-am achiziționat primul meu laptop, mandra tare de noul meu prieten am avut grija sa nu pățească absolut nimic, dar cu timpul s-a mai stricat si dintr-un laptop perfect funcțional am ajuns la unul căruia i-au sărit doua taste și care nu mai citește cd-urile.

Recunosc ca nu sunt experta in it și nu cred ca m-as descurca sa îl repar și dacă ar fi sa ma duc la un service specializat….mi-ar lua și pielea după mine pentru reparații.

M-am interesant și am decis ca este timpul sa fie schimbat, chiar dacă încă funcționează îl voi tine pe post de backup, am cautat și am decis sa îmi cumpăr un Dell Alienware.

Despre tipul de laptop Alienware am auzit multe și curiozitatea a învins,  tocmai de aceea am decis sa îmi cumpăr și eu unul, doar ca dacă în trecut am ales unul nou acum voi alege un Alienware refurbished.

Dacă te întrebi de ce refurbished, iti spun imediat: ei bine sunt produse ce au fost returnate de alți cumpărători din diferite motive.

Sunt produse în perfecta stare de funcționare doar ca nu se ridica la nivelul așteptărilor lor.

Eu m-am convins și știu sigur ca un laptop Dell este perfect pentru ceea ce am eu nevoie și dacă ma gândesc mai bine, de ce sa nu scutesc câțiva bănuți dacă pot. Da! Laptopurile Alienware refurbished sunt la un preț mai mic, tocmai din cauza faptului ca sunt produse resigilate.

Dacă acum câteva luni cineva mi-ar fi spus sa aleg un astfel de laptop as fi refuzat cu desăvârșire, dar asta din cauza faptului ca nu știam ce înseamnă refurbished, acum ca știu ma gândesc serios sa îmi cumpăr unul.

Acum ca ti-am spus în câteva cuvinte de ce eu as alege un astfel de produs, spune-mi te rog dacă tu ai alege un laptop refurbished sau optezi pentru unul nou.

6 comentarii la „Vreau laptop nou!

  1. Si laptopul meu da semne de slabiciune. Se inchide fara motiv si alte traznai. Am gasit pe site un laptop refurbish la un pret bun. Am sa ma concult cu scumpul meu sot poate fac si eu o achizitie noua! Mersi de pont

  2. Nu stiu daca as alege…
    Eu mi-am cumparat anul trecut un laptop nou, direct din magazin. Si sunt foarte incantata de alegerea facuta. E chiar prea bun pentru nevoile mele! 🙂
    Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *