Vreau lenjerii de pat!

Cu acest gand m-am trezit de dimineata, dupa ce o noapte intreaga m-am luptat cu cearceaful de pat mult prea mic pentru salteaua mea.

Urasc cand dorm direct pe saltea, urasc cand simt cocoloase din cauza cearceafului strans sub mine pentru ca este mult prea mic sau ca niciodata nu reusesc ca il pun cum trebuie sub saltea pentru a nu se mai misca.

In noaptea asa am degand sa caut lenjerii de pat din bumbac pentru ca stiu ca acelea sunt de calitatea si ideala pentru mine si fetita mea.

Am intrebat in cercul meu de mamici si toate mi-au dat un singur raspuns – cumparamisim.ro – zici ca au abonament acolo.

Am intrat pe google si am cautat lenjerii de calitate din bumbac de la cumparamisim, supriza…portile raiului s-au deschis in fata mea. De ce zic asta, pai este simplu, aici am gasit o multitudine de modele cu marimea corespunzatoarea patului meu.

Rasfoind site-ul am pus in cos cateva lenjerii de pat ce urmeaza sa fie comandate cat mai curand, daca nu chiar in seara aceasta.

Macii sunt florile mele de suflet si eleganta acestora este suprinsa perfect in urmatoarea lenjerie.

lenjerie-de-pat-din-bumbac-100-cu-6-piese-super-elegant-pucioasa-de-lux-cod-bm29-1089-480x360

Imi plac site-urile unde gasesti masurile specificare dar si detalii importante despre temperaturi de spalare si pastrarea acestora.

Un alt model ce a ajuns imediat in cosul de cumparaturi este acesta:

lenjerie-de-pat-din-bumbac-100-cu-6-piese-super-elegant-pucioasa-de-lux-cod-bm69-2677-480x360

Culorile mele preferate se regasesc in acest model si tocmai de accea mereu am avut senzatia ca roz cu gri merge perfect.

Mi-am ales patru modele, asa ca ti le voi arata si pe celelalte doua, urmand ca tu sa imi spui care iti place cel mai mult :).

Stilul si eleganta sunt cuvintele cheie pentru aceasta lenjerie, chiar nu stiu ce altceva as putea sa iti mai spun despre ea, tocmai de aceea nu imi ramane decat sa iti arat despre ce vorbesc.

lenjerie-cu-6-piese-din-bumbac-100-pentru-pat-de-2-persoane-fabricata-la-pucioasa-cutie-eleganta-punga-cadou-cod-br124-produs-original-3598-480x360

Ultima este putin diferita de cele deja prezentate, datorita faptului ca este inchisa la culoare. Spune tu acum: aceasta lenjerie de pat nu da un plus de eleganta dormitorului?

bm80-480x360

As putea alege la nesfarsit modele de lenejerii de pat din bumbac de pe cumparamisim.ro pentru ca toate sunt superbe si ideale pentru mine.

Imi place faptul ca au dimensiuni mari si se aseaza perfect pe patul meu.

Tu ti-ai ales un model deja?

3 comentarii la „Vreau lenjerii de pat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *