Vreau un host bun

Azi m-am trezit cu gândul la hostul blogului meu, ciudate sunt căile viselor și care e motivul pentru care m-am trezit cu gândul la ei…ei bine rămâne un mister.

Alinapink.ro a devenit parte din mine de mai bine de un an de zile, imi place ca ma facut sa devin mai organizata si astfel in haosul din jurul meu, stiu ca in fiecare zi trebuie sa ii aloc putin timp de calitatea si lui.

Atunci cand de la blogspot am trecut la .ro a fost o decizie importanta, stiam ca .ro va fi mai bine vazut decat un subdomeniu, am cautat zile intregi firme de gazduire web, pentru ca imi doream o firma care sa se muleze conform nevoilor mele.

Am gasit una fix asa cum aveam nevoie si la un pret avantajos. M-a incanta ca nu am fost nevoita sa platesc pe o perioada lunga si ca pot plati lunar o suma modica fix pentru buzunar meu.

Gazduirea web este foarte importanta atunci cand alegi sa faci pasul acesta, mi sa intamplat ca dupa cateva luni de host gratuit sa imi apara o eroare, m-am panicat cand am vazut, ma gandeam ca munca mea sa dus pe apa sambetei, dar cu ajutorul unui host platit am rezolvat problema, am renuntat la hostul gratuit ce imi cauza probleme si am trecut la unul cu plata ce imi garanteaza siguranta de care am nevoie si in acelasi timp vizibilitatea in motoarele de cautarea.

logo-7

Gazduire Enterprise mi-a salvat blogul, mi-a salvat munca de pe subdomeniu si ma ajutat sa fac in asa fel incat daca cineva acceseaza link-ul de subdomeniu sa il duca automat la alinapink.ro si pe langa asta mi-a pastrat articolele vechi scrie in blogspot cu tot cu poze si le-a mutat in wordpress ( noua platforma de lucru).

Trebuie sa recunosc ca sunt incatata de serviciilor si ma bucur ca i-am descoperit la timp si in prezent beneficiez de servicii de calitatea si asistenta in caz de nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.