Who am I

images

Acum câteva zile v-am întrebat dacă aveți curiozități legate de mine, cum sunt eu, cum este o zi din viata mea.

Azi exact despre asta vreau sa vorbesc, despre o zi din viata mea, cum începe și cum finalizez ziua.

Sunt matinala, fie ca vreau fie ca nu la ora 9.00 dimineața cel târziu sunt treaza, deși de câteva zile Maya doarme mai mult. Ma trezesc și îmi privesc fetita, îmi place sa vad cum doarme, cred ca este singura data când este cu adevărat cuminte, ca liniștită. ..ei bine nici în somn nu este.

Ies din camera ca sa nu ii perturb somnul, îmi fac cafeaua sau mai bine zis un 3în1 deschid tv-ul pe axn :), și butonez tableta sau telefonul depinde de cum se prezintă bateria.

kd handmade 1

Când Maya face ochi începe ziua cu adevărat,  ne fugărim prin bucătărie cu mâncarea în lingura, ne jughinim când schimba pijamalele și ne distram copios când mergem la magazin pentru micile cumpărături zilnice.

În zilele când vine curierul…ma bucur ca un copil pentru fiecare lucru primit,  fie el și o bomboana.

Masa de prânz este o distracție continua și apoi vine somnul de frumusețe,  nu dorm mereu dar stau lângă Maya ca altfel ea nu doarme decât maxim o ora…s-a învaț prost recunosc.

Când ne trezim ieșim la leagăn  ( avem unul făcut de tați în curte ) ne amuzam pana ne plictisim, printre picături butonez, scriu un articol, sau fac poze pentru blog și nu numai.

Seara avem program stabilit, nu sărim nici o etapa, începem cu cina, baita unde ne place la nebunie. După baita ne uitam la tv, continuam joaca pana ne ia somnul.

Abia apoi incepe timpul meu de scris, de vb pe facebook, de făcut noi strategii sau de visat cu ochii deschiși, sau de cutit.

Scriind acest articol am descoperit ca o viata mea s-a schimbat și ca totul se învârte în jurul Mayei, dar nu îmi pare rău,  pentru ca oricât de supărată as fi…ea schimba totul în bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.