Am patit-o si eu

Urmarind diverse grupuri pe pagina de socializare este imposibil sa nu vezi cand o mamica se confrunta cu diverse probleme, mai ales cele create de micuti nazdravani. Anul trecut pe vremea asta nu le-as fi crezut cand spuneau ca i-a scris cu pixul pe canapea, sau ca mocheta este plina de carioci, dar acum de cand Maya a prins gustul nazbatiilor totul s-a schimbat si in permanenta am la indemana servetele umede, alcool medicial, bicarbonat de sodiu sau te mai miri ce solutie toate ideale pentru curatenie si remedierea „micilor” accidente.

Nu poti sa certi copilul ca experiementeaza acum serios, daca nu invata asa, altfel cum? Nu imi raspunde ca ideii sunt cu nemiluita, dar sincer parca tot mai buni sunt pereti din camera sau materialul din spatele canapelui, nu?

Pentru ca ti-am spus care sunt locurile preferate de Maya pentru experimentat, hai sa iti spun ce am patit zilele trecute. Termin eu incatata curatenia generala, strang jucariile fetitei le pun in cutie, cariocile si creionele la locul lor, sterg urmele de pe pereti, totul lucea, mare lucru cand ma gandesc ca niciodata nu am timp de astfel de operatiuni ample. Ma duc incantata sa pun ustensilele de curatat la locul lor si cand ma intorc, ce sa vezi, cariocile, creionale si mai nou trusele mele de farduri in jumate camerei.

Ma albesc la fata si incerc din rasputeri sa caut intr-un colt al mintii o solutie pentru a curata noile pete realizate de micuta pictorita pe mocheta, efectiv mintea mea se blocase, asa ca apelez la sfantul internet si caut sfaturi utile pentru curatarea mochetei, intru pe primele rezultate si pe un site gasesc o solutie la indemana, o pun in aplicare si spre norocul meu petele dispar la fel si fetita mea. O strig de zor ea nimic, stiti vorba aia: cand e prea multa liniste sigur s-a intamplat ceva, asa si la mine, cu un minunat creion dermatograf picta Maya de zor marinile canapelei si cand ma gandesc ca era canapeau mea ce noua, of.

Renuntasem la ideea ca o voi scoate la lumina si apelez la specialisti, caut informatii pe google curatare canapele Bucuresti si sun la primul numar afisat, numarul celor de la maxcleaning.ro.

curatare canapele in Bucuresti

La capatul firului o persoana tare draguta care imi asculta oful si imi raspunde calma, doamna stati linistita reparam noi. Au o tehnologie noi numita – injectia – care se usuca in cateva ore si care invioreaza culorile si petele dispar ca prin magie. Echipa fiind bine instruita in curatarea canapelelor, scaunelor, fotoliilor si a saltelelor prin operatiuni atent realizate pentru a nu deteriora materialul.

Dupa ce am inchis telefonul, iti las numarul aici: (+40) 731.565.621, am asteptat linistita venirea specialistilor in curatarea canapelelor, atunci cand au ajuns m-au asigurat ca petele vor fi scoase si ca apoi canapeaua va fi ca noua, dar mi-au dat si cateva sfaturi utile despre cum pot prelungi durata de viata a saltelelor si canapelei.

curatarea canapelei

M-am bucurat enorm cand am vazut ca totul a revenit la normal si ca nu a trebuit sa platesc o avere pentru inlaturarea operei de arta a fetitei mele si de aceea iti las aici si adresa de mail: contact@maxcleaning.ro si iti mai spun ca ii poti contacta daca ai vreo problema si ei iti pot face o estimare gratuita.

Sincer cred ca sloganul lor ar trebuie sa fie: tu murdaresti noi curatam.

Un comentariu la „Am patit-o si eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *