Ce conteaza cu adevarat la o nunta?

Am mers destul de multe nunti si de fiecare data cand ma intorceam acasa ma gandeam la ce anume conteaza cu adevarat pentru o nunta. In cele din urma am ajuns la cateva concluzii pe care vreau sa le impartasesc si cu voi.
In primul rand conteaza distractia. Daca ai o formatie nunta care sa stie sa faca atmosfera, ziua e salvata indiferent de ce anume se mai intampla. Sunt o multime de formatii nunta Bucuresti care chiar stiu ce sa faca pentru o atmosfera de vis. La ultima nunta la care am fost a cantat Formatia Bucuresti. Sincer sa va zic, de mult nu m-am distrat atat. Degeaba chemi la nunta ta 2-3 formatii nunta, daca nu chemi o formatie nunta Bucuresti care sa tina toti invitatii in priza de la inceput pana la sfarsit. Asadar, recomand o formatie care stie cu adevarat ce insemana o nunta -.
In al doilea rand conteaza relaxarea mirilor. Dragilor, cu cat sunteti mai stresati, cu atat se vede mai mult lucrul asta. E ziua voastra, ziua nuntii voastre. Distrati-va si uitati de toate grijile. Daca se intampla evenimente mai putin placute, treceti peste si nu le lasati sa va strice ziua. Nunta e pentru distractie si voie buna.
Si ultimul lucru care cred eu ca are importanta este meniul. E important ca la o nunta sa fie un meniu adecvat, o mancare buna si suficienta, deoarece multi oameni platesc in functie de ce mananca. Eu personal, nu fac acest lucru, dar am auzit destule cazuri.
Fa totul pentru a avea o nunta perfecta.

Un comentariu la „Ce conteaza cu adevarat la o nunta?

  1. atmosfera este clar cea mai importanta. Oamenii pot trece cu vederea că ai purtat o rochie prea scurtă sau că n-au fost bune sarmalele. Important e sa fie bune vinul si muzica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *