Ce probleme pot aparea din lipsa de somn?

O lenjerie de pat de calitate superioara de pe site-ul asternuturisiprosoape.ro nu poate inlocui lipsa somnului. Cand vine vorba de somn, incercam sa avem un confort cat mai bun pentru nopti linistite si odihnitoare. Insa, cand se intampla sa nu putem dormi, nu ne linistesc nici pilote din puf si pene de gasca , nici pernele moi, nici macar o lenjerie de pat din bumbac egiptean . Un pat comod poate ajuta la un somn linistit, dar daca din diverse motive nu poti dormi, somnul te poate afecta.
Ironia sortii face ca acest articol pe care il citesti acum sa fie scris dupa o noapte de nesomn. Si nu, nu o sa incep sa-ti vorbesc despre problemele care apar in timp din lipsa de somn, ci iti voi spune exact cum ma simt acum.

tac-flowers-lenjerie-de-pat-din-bumbac-satinat-3d
In primul rand simt ca organismul meu abia se tine pe picioare. Simt o stare de somnolenta continua pe care nu o pot indeparta. M-am lasat de baut cafea de ceva timp si incerc sa ma trezesc pe cale naturala.

shadow_roz
In al doilea rand nu ma pot concentra prea bine la ceea ce fac. Nu am o coerenta obisnuita in idei, ci dimpotriva. Insa, cand ai anumite probleme, pot aparea si noptile de nesomn.
Un alt lucru pe care l-am observat e faptul ca nu pot manca. De obicei dimineata mananc bine, deoarece micul dejun imi da energie pentru intreaga zi. Am deja 3 ore de cand ma chinui sa termin un pahar de lapte. Deci, nu, nu e ok.

pachet-somnia-pilota-4-anotimpuri-200x200-si-2-perne-50x70-cm
Sa nu va mai spun de durerea de cap pe care o am si care am impresia ca se intensifica.
Somnul e important pentru organism si el afecteaza vizibil viata, chiar daca e vorba de o singura noapte in care ai ceva probleme cu somnul.
Incearca sa te odihnesti suficient si sa ai in propriul pat confortul dorit pentru un somn cat mai linistit. Daca vrei sa cumperi lenjerii de pat noi, intra pe asternuturisiprosoape.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *