Dinti mai albi chiar la tine acasa

Nu cred ca exista persoana în lumea asta care sa nu isi dorească dinți mai albi. Eu una îmi doresc, doar ca bugetul și nici timpul nu îmi permite vizite costisitoare la stomatologie.

Trebuie sa îți spun că am evoluat mult la capitolul igiena orala și perioada in care lumea se spala pe dinți cu sare sau mai stiu eu ce tipuri de lucruri ciudate a apus, pentru ca acum totul s-a schimbat, inclusiv periutele de dinți care acum sunt pe baterii cu capete rotative și cu un număr mare de rotații pe minut.

Nu vreau sa vorbima despre periuța și pasta de dinti, vreau sa îți povestesc despre benzile special create pentru albirea dinților în confortul casei tale.

20160519_121844

Crest Whitestrips Suprem sunt benzi special create pentru a da un alb spectaculos dinților tai.

Trebuie sa îți spun că eu nu cred în rezultatele minune și ca nu ma așteptam ca acest produs sa aia efect, totuși am observat o îmbunătățire încă din prima zi. Menționez totuși ca nu fumez și nici nu consum cafea – se știe ca cele doua produse mai sus menționate pătează dantura.

Revenim la produs: fiecare pliculeț conține doua benzi, una pentru partea superioara a danturii și una pentru partea inferioara. Se aplica ușor și trebuiesc ținute intre 5 și 30 de minute.

Crest Whitestrips

De ce Crest Whitestrips Suprem albește dintii?

Raspunsul este simplu: acestea au un gel pe baza de peroxid, același ingrediente folosit și de medicii stomatologi în ședințele de albire.

Rezultatul este vizibil pana la 18 luni, dacă se pastreaza un regim alimentar sănătos și se evita tunetul și cafeaua.

Eu una folosesc plasturi în timp ce ma uit la televizor, nu știu dacă stau 30 de minute, dar chiar și asa dinții mei sunt mai albi, după ce înlătur plasturii clătesc și gata. Dantura mea arata mai bine. Nu ma spăl imediat pe dinți pentru ca mie teama sa nu irita gingia.

 Sunt incantata de rezultate si cu singuranta dupa sase-sapte luni voi recumpara acesti plasturi pentru un nou tratament de albire si tu le poti comanda de pe pagina de facebook albirea dintilor acasa.

Ai incercat vreodata astfel de plasturi?

3 comentarii la „Dinti mai albi chiar la tine acasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *