Facultati in Bucuresti

De cate ori ai auzit expresia: „cand termin liceul ma inscriu la o facultate in Bucuresti” eu sincer de multe ori si inteleg de ce. In primul rand am inteles asta dupa ce am terminat o facultate, in curriculum vitae da foarte bine la studii o facultate de renume din Bucuresti.

Daca ar fi sa facem un simplu reseach dupa facultati bucuresti, vei primi multe raspunsuri, pentru ca se stie deja ca in capitala sunt multe facultati pe multe domenii care te pot duce mai aproape de succesul dorit in cariera.Univstud.ro este un site poti afla informatii despre diverse universitati, dar pentru a afla informatiile dorite, trebuie sa iti faci cont. Lucru care nu dureaza mai mult de cinci minute si apoi poti accesa universitatea dorita.

Eu am terminat facultatea cu multi ani in urma si pe atunci nu stiam de acest site, dar cu siguranta mi-ar fi fost de folos. Mi-a fost tare greu sa ma hotarasc asupra universitatii ale caror cursuri doresc sa le urmez, dar pentru imi doream din suflet sa scap de matematica si tot ce inseamna ea, am ales jurnalismul si cu toate ca am scapat de matematica am dat de logica…alt punct „forte” de-al meu.

Univstud.ro te ajuta sa iti alegi facultatea perfecta pentru tine, pentru ca ei iti ofera informatii complete, oportunitati de studiu, procesul de aplicare si de admitere, dar si costurile studiilor la toate facultatile din Bucuresti. Tot aici ai posibilitatea de a alege si a compara doua universtati, astfel putand alege facultatea potrivita nevoilor tale.

 Din punctul meu de vedere este foarte importata facultatea aleasa, in primul rand pentru ca aceasta iti deschide usile pe viitor, iti asigura o cariera si un trai de viata. Desi rata somajului este destul de mare in tara noastra, asta nu este un motiv pentru ca tinerii ar trebui sa renunte la ideea de a urma o facultatea, niciodata nu stii cand ai nevoie de ea.

Aici am un exemplu foarte bun: in perioada in care eu eram inscrisa la facultatea, aveam foarte multi colegi trecuti cu mult de varsta la care cineva face o facultate si intrand in vorba cu ei am aflat ca erau obligati de sefi lor sa finalizeze cursurile in domeniul in care lucrau, pentru ca astfel riscau sa isi piarda locul de munca si din acest motiv multi s-au mobilizat si la 50-60 de ani faceau cursuri cot la cot cu noi cei ce abia terminasem liceul.

Acesta este doar un exemplu, dar sunt sigura ca poti gasi alte exemple mai bune sau cu final mai putin fericit. Asa ca draga cititorule caute pe google facultati Bucuresti vezi rezultatele obtinute, cauta o facultate potrivita pentru tine si urmeaza cursurile ei, niciodata nu stii cand vei realiza ca acest lucru ti-a fost de folos.

Aceste fiind spuse, da o raita pe site-ul univstud.ro fa-ti cont si vezi ce informatii poti gasi pe site, cine stie poate asa vei gasi universitatea la care te vei inscrie, inca o mai poti face ca mai este pana incepe noul an universitar

Un comentariu la „Facultati in Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *