Firma ideala pentru transport international

Se intampla cateodata sa ai nevoie sa trimiti cate ceva si efectiv sa nu stii la ce firma sa apelezi. In aceasta situatie am fost si eu recent cu sotul plecat in Germania toate au ramas pe capul meu.

Intr-o zi m-a sunat sa imi spuna sa ii trimit masina, ca ii este foarte greu sa indeplineasca indatoririle de serviciu fara masina. Dupa multe figuri si comentarii am decis ca ii voi trimite masina imediat ce gasesc cea mai buna solutie pentru asta, acum sincer doar nu ma duceam eu pana acolo sa i-o duc.

Am inceput sa caut pe internet modalitati de a trimite masina in siguranta in Germania si iti spun sincer ca mai aveam putin si ma lasam pagubasa, alegand modalitatea de duce mașina personal. Totusi am avut noroc cu matusa mea, experta in trimiterea coletelor voluminoase in afara tarii, pentru ca ea primeste utilaje pentru compania soțului ei din afara cu o firma de transport.

De la ea am auzit de Spedesa – firma transport marfa international – si pentru ca au dus masina sotului in conditii foarte bune, vreau sa iti povestesc cate ceva despre ei.

bbf15ad8-46a8-41f9-8db1-9b93c52296151

  In primul rand au un mare avantaj, pentru ca ei respecta termenele date si simplifica procedura. Pe langa asta poti negocia costurile si iti ofera 48h livrare garatata. Trebuie sa iti spun ca mi-a fost putin teama sa imi las masina pe mainile lor, chiar daca am auzit numai cuvinte de lauda de la matusa mea, tot ea mi-a spus ca au o experienta de peste 15 ani in transporturi grupaje de marfuri. De asemenea mi-a arata un clip pe care vreau sa ti-l arat si eu tie:

 

Trebuie sa recunosc ca m-am regasit in acest clip, pentru ca au fost multe nopti nedormite din cauza acestui transport, dar dupa ce am discutat cu cei de la Spedesa, toate grijile au disparut, toate gandurile negre s-au transformat in ganduri pozite si tocmai din acest motiv am tinut sa iti povestesc despre aceasta firma de transport.

Daca si tu ai de trimis in afara tarii, un utilaj, o masina sau orice alt tip de echipament apeleaza cu incredere la ei, pentru ca doar ei garanteaza un transport in siguranta a bunului dumneavoastra, costuri accesibile si servicii impecabile. Pe langa Germania mai asigura transport marfa Spania, Italia, Franta sau Europa.

Eu mi-am salvat numarul lor de telefon dar si adresa de mail, pentru ca niciodata nu se stie cand voi avea nevoie iar de serviciile lor.

 

 

Un comentariu la „Firma ideala pentru transport international

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.