Invitatie la ceai

În anul 2014 s-a născut fetita mea, micuța Maya Andreea, o minunatie de copil cu ochii căprui întrebători și plini de voioșie,  dar azi chiar nu vreau sa îți povestesc nimic despre Maya, vreau sa îți spun cat de mult se schimba totul de când se naște un copil.

Înainte de ea aveam vreo câteva prietene cu care ieșeam la plimbare, la înghețata sau orice altfel de distracție ne trecea prin minte, dar acum fac parte dintr-un grup de cinci mămici care se reunesc săptămânal împreună cu piticii la un ceai.

Savuram cate o cana generoasa de ceai în timp ce piticii noștri se joaca în voie și pentru a evita monotonia în fiecare săptămână ne provocam papilele gustative cu alta aroma de ceai. La fiecare întâlnire una din fete vine cu ceaiul ce urmează sa îl savuram, săptămâna în care eu trebuie sa aleg ceaiul și am decis sa intru pe artaceaiului.ro  și sa aleg de aici ceaiul ideal pentru noi. Pentru ca este vara și cald am ales un ice tea perfect, aromat care iti ajunge la suflet si ti-l incanta.

Am ales un ceai denumit Tropical Storm, un ceai cu fructe de ananas, perfect pentru zilele toride de zilele vara.

arta ceaiului-1452285060

Arta Ceaiului este locului unde visele devin realitatea, nu vorbesc de vise precum vreau sa fiu bogata, sa am masina sau mai stiu eu ce, vorbesc de acele vise ascunse, care se rezuma la gustul ca toti macar o data in viata ne-am gadit la ce gust ar avea anansul in combintie cu marul, macesul sau mai stiu eu ce altele.

Mamicile s-au bucurat de aroma aleasa de mine si m-au desemnat persoana responsabila cu alegerea ceaiului, au inteles ca am un as in maneca – Arta Ceaiului este tot ceea ce am nevoie pentru o invitatie la ceai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *