Nunta la restaurant

Am stat mult timp și m-am gândit dacă sa scriu acest articol. Nu pentru ca nu as putea sa indrug vrute și nevrute dar m-am vrut sa îți spun experienta mea legata de nunta la restaurant.

Nu știu dacă vreodată ti-am spus dar pan acum am făcut doar cununia civila,  imi doream enorm ca Maya sa aibă un singur nume de familie pe certificatul de naștere,  asa ca am amant nunta propriu zisa pentru acest an.

Asa începe experienta mea, visez la nunta mea de când l-am cunoscut pe soțul meu, îmi imaginez rochia ce o voi purta, costumul de mire, rochita fetitei mele, aranjamentele florale și tot ce înseamnă o nunta completa.

Chiar dacă locuiesc la curte, îmi doresc o nunta la restaurant, un local frumos, mare și fără stâlpi în mijlocul ringului de dans. Imi doresc mese frumos decorate și așezate în asa fel încât toată lumea sa poate socializa și sa poată ieși la dans fără sa deranjeze persoanele din jur.

Am început căutarea pe google, după un local pe gustul meu și am intrat pe fiecare site în parte, inclusiv pe www.restaurantenunti.ro Vreau sa menționez ca nu vorbesc despre un local, ci din contra este un site care îți poate găsi locația perfecta pentru nunta în 48h.

Ce este restaurantenunti.ro?

Pentru locația perfecta trebuie sa completezi un formulat, acesta conține: județul,  nume complet,  email, telefon, data nuntii, număr persoane, comentarii și un cod de siguranță,  o data completate aceste detalii, vei primi pe mail numele locațiilor ce corespund cerințelor tale.

Locația firmei ce a înființat site-ul este în Iași,  mai exact Str. Costea nr.65, Valea Adanca, Iasi, Romania și ii puteți contacta la numerele de telefon Georgiana Danciug – Sales & Marketing Director – Telefon: 0725560350 sau Gianina Grierosu – Manager – telefon: 0726953250.

Trebuie sa recunosc ca mi se pare tare interesant acest serviciu,  pur și simplu fac munca grea în locul tău,  cei de la www.restaurantenunti.ro fac căutările pentru tine, iar ție nu îți mai rămâne decât datoria – sa ii spunem asa – sa verifici localului pe mail și sa alegi restaurantul dorit.

Pentru ca urmează sa fac și eu nunta, în adevăratul sens al cuvântului,  cred ca voi apela și eu la serviciile lor, este de-a dreptul uimitor ca cineva s-a gândit sa ia aceasta greutate de pe umerii viitorilor insurăței, pentru ca se știe deja cate de stresant poate fii organizarea unei nunti.

Conteaza foarte mult localul ales pentru locația nuntii, trebuie ținut cont de numărul de invitați, de instanta fata de locuință,  dar și de cu ce pot ajunge invitații veniți din alta localitate.

Oricât de stresanta poate părea o nunta, din punctul meu de vedere este cel mai minunat lucru ce defineste uniunea dintre doi îndrăgostiți,  ce s-au decis sa își unească destinele în fata persoanelor dragi.

Acestea fiind spuse, te invit sa vizitezi site-ul lor și dacă ai vreo prietena ce este pe punctul de a spune DA, arata-i site-ul acesta, cu siguranta îți va mulțumii când va găsi localul perfect pentru aceasta zi minunata ce urmează în viata ei.

Un comentariu la „Nunta la restaurant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *