O carte SEO pentru un trafic viral

La inceput m-am obisnuit mai greu cu internetul, insa, sfaturile copiilor m-au ajutat intotdeauna. Am descoperit reclamele online in urma cu 2 ani de zile si de atunci m-am tot gandit cum sa ajung viral. Ce am facut?

Crezand ca nu am succes, am apelat la un amic de al meu, ce are cateva cunostinte SEO. Recent, mi-a spus ca este o carte ce te ajuta sa obtii mai mult trafic si te sfatuieste cum sa aplici strategiile SEO pentru domeniul afacerii tale. Si uite asa, in urma analizei acestor factori am ajuns sa imi cumpar o carte de SEO, probabil prima si cea mai cunoscuta din acest domeniu.

carte-seo

Cautarile mele online s-au directionat catre o firma de publicitate, pentru care, de curand, fondatorii au lansat si o carte pe piata. Tot in mediul online am vazut ca se poate descarca primul capitol gratis. Dar, la ce folos sa iau un capitol, cand mie poate intregul continut imi trebuie?

Si nu am gresit atunci cand am comandat-o. Am descoperit in mai putin de 3 ore ce inseamna sa utilizezi retelele de socializare pentru a promova activitatea pe care o desfasor, dar si cum sa devin vizibil online. Daca te intereseaza si pe tine, poti sa comanzi cartea SEO direct din mediul online sau poti lua legatura cu unul din membrii companiei E-Advertising.

Pot sa spun ca desi cartea e lansata de putin timp, ea a dat rezultate si altor antreprenori. Acum, la afacerea mea am mai mult trafic online, dar si mai multi vizitatori. Pana si reteaua mea de socializare personala este un motiv prin care imi atrag clienitii. Postez o informatie despre un pachet de servicii pe care il ofer si imi invit pritenii sa dea un like. Am notorietate, ma fac vizibil si cel putin 1 din cei 10 imi vor vizita afacerea. Cu ajutorul strategiilor SEO, unele descrise si in cartea „Domina topul motoarelor de cautare”, am inteles cum Google si-a schimbat algoritmii si am inteles cat de mult face un singur link accesat de catre un internaut.

Imi doresc sa fiu printre primii care ofera un raspuns pozitiv si ii indeamna pe autori sa isi scrie informatiile, incat noi, cei care facem parte din publicul larg, sa invatam si mai multe. Chiar ma bucur ca o astfel de carte SEO a iesit pe piata din Romania. Afacerile aveau nevoie de un motiv pentru a domina topul motoarelor de cautare.

Un comentariu la „O carte SEO pentru un trafic viral

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *