O joaca de copii

De vreo câțiva ani am descoperit calculatorul, eram în clasa a noua când tata mi-a cumpărat primul calculator, era tipul vechi, na acum e la moda laptopul, tableta sau monitoare tip plasma. De mult timp am descoperit plăcerea de a ma juca pe calculator.

De curând am descoperit jocurile cu mașini,  nu am avut curajul de a ma înscrie la școală pentru a lua permisul, asa ca ma limitez la jocuri cu autobuze, de ce? Pentru ca mi se pare fascinat sa conduci o asemenea masina, sa ai un volan imens si un spate destul de mare.

Atat eu si sotul meu petrecem destul timp jucand astfel de jocuri, am ajuns practic sa na batem pe laptop sau tableta si sa ne intrecem in care conduce mai bine. Candva evitam astfel de jocuri pentru ca se incarcau greu, dar de cand am descoperit acest site pur si simplu am ramas impresionata de cat de bine merge.

Despre ce site vorbesc?

Vorbesc despre www.bugy.ro un loc unde timpul intra intr-o alta dimeniune si unde uiti de griji si de probleme cat timp de afli in fata actiunii si te concetrezi sa castigi. Ai de ales dintr-o gama variata de jocuri si din 12 jocuri cu autobuze, fiecare diferite si cu nivel de dificultate diferit. Imi place site-ul recunosc si imi place ca din cand in cand imi pot pierde timpul in fata calculatorului facand si altceva nu doar stat pe facebook – asta fiind principala activitate.

Imi plac jocurile cu masini, cand eram mai mica aveam unul cu tir-uri, non stop ma jucam :), dar l-am sters de mult, dar ma rezum la cele online de pe bugy.ro fiind tare interesante si captivante.

Te invit si pe tine pe site sa vezi ce jocuri dragute poti gasi acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *