Optimizare seo

Te intrebi despre ce vorbesc? Stai linistita ca si eu mult timp m-am intreb, desi pe alinapink.ro il am de un an si ceva nici acum nu stiu toti termenii ce tin de un blog sau domeniu.  Imi amintesc prima data cand am auzit expresia advertoriale si optimizare seo, m-am uitat ca vitelul la poarta noua pana cand o prietena mi-a explicat la ce se refera.

Conteaza mult sa stii acesti termini, mai ales daca faci parte din blogosfera si mai ales in situatia in care mai nimeni nu se oboseste sa iti explice ce si cum, adevarat ca fiecare munceste sa ajunga cat mai sus, dar crezi ca daca iti aloci putin timp sa explici cuiva cum sta treaba se intampla ceva? Sau va ajunge mai sus ca tine? Nu are nici o relevanta, pentru ca din punctul meu de vedere totul tine de modul in care scrii, in care repezentii ceea ce faci.

Sincer eu nu cred ca am ajuns departe, ce daca am un PA ( page autority ) – 34, ce spune asta despre mine ca si persoana, cred ca mai bine iti spun eu ca imi place sa scriu, cand eram copil nu ma gandeam eu ca v0i ajunge sa imi pun gandurile pe o „foaie” zau asa, ma gandeam eu care visam papusi si haine de papusi si noaptea in somn ca voi ajunge sa fiu operator calculator, sa stau cat e ziulica de mare sa scriu despre diverse lucruri? Nuu, nici gand, ba din contra ma vedeam o confectionera mica cu ochelari care carpeste te miri ce.

Acum ca am batut campii in lung si-n lat iti recunosc ca nu stiu exact ce inseamna advertoriale si optimizare seo :), imi pare rau dar asta este adevarul – ma refer la definitia exact, ca in mare stiu eu ce trebuie mai exact sa fac.

Pana cand aflu definitia exact te las cu gandurile mele zapacite. Pupici

3 comentarii la „Optimizare seo

 1. Nici eu nu stiu prea multe, dar este extrem de important sa ai cuvinte cheie in articol, in descrierea pentru cautare si la poze, ca google sa te mai urce in clasament si sa primesti mai multe vizite. Decat le folosesc am remarcat un numar mai mare de vizite de la google.
  Evident cele mai multe vin de pe facebook, dar google este totusi baza.
  Referitor la ce ai spus intr-adevar nu te invata nimeni. Eu ce stiu (nu prea multe) am aflat de pe internet. Desi sfatul meu este sa mai „googlesti” din cand in cand.
  http://strumfette.blogspot.ro/

  1. Și acum ți-o spun tot eu, ca o cititoare nu ca altceva. În momentul când îți lași link-ul în comentariul pe care îl lași pe un blog, google te consideră spam. Nu o mai fă. Nu e ok deloc nici pentru seo. Believe me. 😀

 2. Optimizarea SEO este un termen atat de generalist in cat toti au ajuns specialisti SEO. Daca cumpara si ei cateva advertoriale prost platite pe bloguri dubioase, toti se considera specialisti SEO sau link building.

  Optimizarea SEO este On-page si Off-page. Din punct de vedere SEO On-page, aceasta activitate este una foarte tehnica si implica foarte multe research pentru a intelege toate problemele tehnice ale unui site si metodele prin care acestea pot fi rezolvate.

  Optimizarea SEO Off-page in majoritatea agentiilor de SEO din Romania se reduce la achizitionarea de advertoriale pe bloguri sau site-uri dubioase la un pret cat mai mic. Insa, aceasta consta in mult mai mult decat acest aspect al backlink-urilor.

  O agentie de marketing online care ofera servicii complete de promovare online pentru clientii sai, va integra strategia de optimizare SEO in strategia de content marketing si acestea vor influenta rezultatele obtinute de clienti.

  Nu poti sa achzitionezi advertoriale pentru backlink-uri dofollow pe cuvinte cheie fara sa faci optimizarea SEO On-page a site-ului si fara a stabili foarte clar care sunt obiectivele acestei activitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *