Preturi albire dinti

Mai tii minte ca acum cateva zile iti povesteam despre o metoda de albirea dintilor casa? Azi in schimb vreau sa vorbim despre dentisti si preturi albire dinti in cadrul saloanelor de stomatologie.

Recunosc ca mie imi este frica de medicul stomatolog, pentru ca la prima mea vizita s-a lasat cu tentativa medicului de a-mi indreptata dintii, am unul mai stramb si dupa mintea lui acela trebuia sa dispara si astfel dantura mea va fi perfecta, zicea el. Parerea mea ca acel dinte stramb ma defineste, imi place cum arata si nu as renunta la el.

Acum ca am gasit o metoda de a-mi albii dintii casa, vreau sa vad in ce consta un tratament de albirea dintilor intr-un cabinet stomatologic. Asa ca m-am apucat de cautat, in stanga si in dreapta, sau mai bine spus pe toate paginile disponibile pe interent si asa am dat de cabinetul Dr Serban.

Care este adresa cabinetului?

Cabinetul este situat pe Str.Plevnei nr.16, ap.3, Bucuresti (zona P-ta Kogalniceanu) si poti face o programere fie direct pe site fie la numarul de telefon: 0758.074.415. Sunt incantata sa vad ca vorbesc despre un cabinet stomatologic cu peste 18 ani de experienta, cu echipament modern si bineinteles cu metode inovatoare de tratament, menite sa reduca durerea si frica pacientilor.

Am observat ca au o lista de tarife trecute pe site, dar si avantaje financiare, acum sincer nu toti ne permitem o vizita la dentist pentru diverse afectiuni, dar cu ajutorul lor poti rezolva problema cu ajutorul urmatoarelor avantaje: plata in 6 rate, overdraft sau credit de nevoie personale. Sunt persoane care amana aceste vizite pana cand este prea tarziu exact din acest motiv, lipsa banilor si prezenta alor prioritati care pun pe ultimul loc aceste probleme.

Consider ca nu ar trebuii sa amanam aceste vizite, pentru ca atunci cand decidem sa mergem vom plati mult mai mult decat daca mergem din timp. Eu una voi face o vizita cat de curand la acest cabinet, pentru ca imi doresc dinti mai albi.

Cauta si tu preturi albire dinti si spune-mi te rog daca ai gasit undeva un pret mai avantajos ca aici, sau daca la alte cabinete stomatologice vei gasi avantajele mai sus mentionate.

Pe mine m-a facut sa vreau sa merg la Dr Serban si il voi lua atat pe sotul meu cat si pe mama mea cu mine, ambii avand nevoie de consult stomatologic si de diverse interventii.

Un comentariu la „Preturi albire dinti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *