Prima impresie conteaza

Se spune ca omul uita destul de repede detaliile mai putin importante, ei bine eu sunt speciala pentru ca uit destul de greu si uneori imi amintesc diverse lucruri care poate atunci nu au nici o relevanta. Cand mi-am schimbat locul de munca, dintr-o companie multinationala intr-una mai mica si dintr-o cladire cu geamuri multe intr-o vila mica, dar primitoare totul mi s-a parut nou, dar cum ador schimbarile le-am imbratisat cu drag si eram nerabdatoare sa vad ce imi cunostite imi poate aduce noul loc de munca.

De cand ma stiu lucrez ca operator calculator, nu ma vad facand altceva si de ce sa nu recunosc – sunt buna in ceea ce fac, dar asta nu e relevant acum, mai degraba ideea de la care a pornit acest articol. Intr-o dimineata cand ajung la birou vad o doamna trecut de 40 de ani cocotata pe pervazul geamului in mana cu o carpa si cu una tinandu-se de tocului ferestei incercand sa sterga in graba geamurile. Ma panichez putin, in minte mea o si vedeam cum ii aluneca picioarele si cade. Ma duc langa ea si ma ofer sa tin si senina imi spune, stai linistita draguta ca am experienta.

O las sa isi vada de treaba si ma intorc la biroul meu, imi aprind calculator dau drumul la muzica si vad o reclama intre doua piese Class Cleaning, curatenie si seriozitate, intru pe site si vad spre suprinderea mea ca ofera servicii de curatenie la birouri la preturi rezonabile si ca poti cumpara un abonament in functie de nevoile tale la preturi foarte ok, dar si ca pe langa curatenie ofera si servicii de curatarea canapelelor, mochetelor saunelor textile si fotoliilor.

curatare birouri

Am trecut numarul in agenda si adresa de mail si m-am dus in biroul sefului meu, dar nu inainte de observa cu biata femeie se chinuia sa termine curatenia pentru a se intoarce la locul ei de munca normal.

Am discutat problema cu seful meu si mi-a spus ca saptamanal ia o femeie din depozit pentru curatenie, i-am spus ca am gasit o metoda mai eficienta si mai comoda pentru noi si ca apeland la serviciile celor de la classcleaning.ro putem avea parte de curatenie la nivel profesional fara a exista riscul unor accidente, mai ales ca doamnele aduse din depozit nu pot ajunge sa faca curatenie peste tot si daca intarzie sunt luate la rost de seful de depozit.

I-am lasat numarul de telefon : 0725 514 216, dar si adresa de mail: contact@classcleaning.ro si in urma unor discutii au semnat un contract in urma caruia vom beneficia de curatenie ca la carte saptamanal.

curatenie birouri bucuresti

Consider ca este important sa iti respecti angajatii, nu mi se pare ok sa pui o doamna caruia nu ii este tocmai ok sa se urce pe pervazul geamului cand sunt firme precum Class Cleaning care iti pot oferii servicii impecabile, la preturi foarte bune.

Acum biroul nostru are parte de tratament special saptamanal si de cand cu noua firma de curatenie nu am mai vazut doamnele din depozit cocotate pe birouri in incercarea de a curata geamurile, totul este realizat cu produse profesionale si de personal calificat.

Pentru ca prima impresie conteaza intotdeauna, eu cred ca Class Cleaning sunt experti in curatenie.

Un comentariu la „Prima impresie conteaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.