Tratament pentru unghii – Review

Stiu ca la moda sunt unghiile cu gel si recunosc ca o buna perioada de timp am avut si eu, dar cand am observat ce efect are asupra unghiilor mele am renuntat si trebuie sa recunosc ca aproape un an de zile a trebuit sa aplic tratamente peste tratamente pentru refacerea acestora.

Acum sincer spun pas acestor tipuri de unghii, pur si simplu nu sunt de mine. In prezent pot spune ca si-au revenit la normal, sunt iar tari si rezistente cum erau cu mult timp in urma.

Dupa ce micuta Maya si-a facut aparitia unghiile mele au redevenit subtiri si casante, se exfoliau foarte usor si niciodata nu reuseam sa le am mari si frumoase cum erau candva. Recunosc ca ador sa am unghiile mari si mereu colorate.

Am incercat diverse tratamente si acum sunt bine, dar inca folosesc tratamente de unghii, nu vreau sa ajung iar in situatia in care unghiile mele se rup imediat. Recent am descoperit un tratament pe site-ul Bottega Verde, pe care il folosesc o data pe saptamana atat ca baza cat si ca lac de unghii cand nu le am colorate.

Bottega Verde  5
Pret : 31 lei

Acest tratament stimuleaza cresterea unghiilor si intarirea acestora.

Contine un complex de multivitamine si tocmai din acest motiv este benefic unghiilor noastre.

Stiu ca pentru a vede rezultatea este necesar folosirea unui tratament pe o perioada de aproape 6 luni si intentionez sa il folosesc si chiar sa revin cu un update asupra lui.

Bottega Verde 6 Bottega Verde 4 Bottega Verde 3

Imi place sa aplicat peste oja pentru ca lasa un aspect lucios, acel aspect de unghii cu gel.

Imi place ca se usuca destul de repede ( cand ai un copil mic rar mai ai timp liber pentru unghitute sau pentru tine )

Imi place si il recomand, are un pret bun si efectele asupra unghiilor se observa destul de repede.

Bottega Verde va face si voua, dragi cititori, un cadou: aveti 10% reducere la orice comanda daca folositi codul PINK inainte sa finalizati comanda. Grabiti-va, pentru ca doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.

5 comentarii la „Tratament pentru unghii – Review

  1. L-am cumparat si eu. se pare ca sunt in aceeasi situatie ca si tine. De cand a aparut bebe unghiile mele imi dau de furca. Imi doresc sa scap de problema exfolierii

  2. Eu am unghiile cu gel, asta si pentru ca de la mama natura unghiile mele sunt foarte mici, ca marime si nu sunt deloc rezistente…asa ca, singura solutie sunt unghiile cu gel. Mi se pare interesant acest produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *