UMF Bucuresti

Imi amintesc cum tata mereu ma batea la cap sa invat. Doamne mult s-a mai tinut de capul meu sa iau examenul de capacitate, sa invat pentru Bacalaureat dar mai ales sa fac o facultatea. Si acum stiu cat am muncit si pe unde am muncit ca sa imi platesc taxele de la facultatea si cat am invatat pentru finalizarea unor cursuri.

Sincer daca as putea in prezent i-as multumi ca nu ma lasat de izbeliste si mai ales ca nu mi-a platit nici o taxa, pentru ca in prezent sunt un om implinit, la casa lui, care se descurca in viata fara a fi impinsa de la spate si sincer toate astea i le datorez lui.

De ce iti povestesc despre asta, iti spun imediat: am inceput sa cred ca este important sa faci ceea ce iti place in viata si cumva destinul ma adus mai aproape de acest mic colt prin facultatea pe care am terminat-o: Jurnalism si Filosofie cu specializare in Jurnalism.

De ce conteaza ce facultate termini?

Din punctul meu de vedere asta de defineste ca si viitor ca si persoana. Ce tot zic acolo nu? Hai sa facem un exercitiu de imaginatie: faci o facultate – dreptul ( de exemplu)  o termini cu  greu si totusi te atrage fotografia, vrei sa devi fotograf profesionisti te duci la firme de specialitate si te intreaba de ce nu ai urmat cursuri la umf Bucuresti ai urmat dreptul in schimb, ce legatura are una cu alta.

Din acest motiv cred ca este important sa stii ce iti doresti in viata. Mai sunt si execeptii care isi gasesc vocatia mai tarziu.

UMF Bucuresti este acel site unde poti afla informatii despre diferite universitati din Bucuresti. Am dat o cautarea oarecare si am gasit ca pe specialitatea arte plastice – avem doua universitati foarte bune. Nu sunt tocmai genul artist dar fotografia m-a atras de cand ma stiu.

Trebuie sa mentionez ca pentru a afla detalii despre o universitatea trebuie sa iti faci cont, lucru care nu dureaza mai mult de 5 minunte maxim, pentru ca ai nevoie decat de nume, email , parola si sa rescrii parola – si in 5 minunte poti afla tot ceea ce te intereseaza.

Asa cum spuneam mai sus conteaza foarte mult ceea ce vrei sa faci imi viata. Pe vreama cand eram in facultatea aveam colegi mult mai învârsta ca mine, pe motiv ca angajatorii le cereu facultatea si la 40-50 de ani erau nevoiti sa urmeze o facultate in domeniul actualului loc de munca altfel riscau sa ramana fara loc de munca. Desi cred cu tarie ca toate se fac la timpul lor, gen o facultate, nu vad nimic rau in dorinta de a invata, de a te autodepășii, ba din contra mi se pare foarte bine ca iti doresti de la viata mai mult.

Eu voi incerca cat pot de mult sa imi indrum copilul spre ceea ce ii place, asa cu tatal meu ma indrumat pe mine si m-a facut o persoana capabila pe care te poti baza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *