Vesminte diacon

Acum ceva timp am aflat ca in familia noastra aveam un preot, stiti vorba aceea la evenimente nefericite se intalneste toata familia si exact intr-o astfel de circumstanta am auzit si eu acest lucru. Vorbind cu el am aflat o multi de lucruri interesante despre viata preoteasca si despre vesmintele lor.

Imi amintesc ca acum ceva timp in zona in care locuiesc era un magazin cu haine bisericesti si chiar daca nu sunt tocmai genul de persoana care merge des la biserica mi se par tare interesante si cred ca sunt in functie de pozitia ocupata.

Am cautat pe google si am gasit multe raspunsuri, tot pe interent am vazut ca exista vesminte diacon si vesminte preotesti, exact cum mi-am imaginat, sunt mai multe tipuri si pe site-ul vesmintebisericesti.ro am gasit modele minunate, vesminte brodate, tesute, arhieresti, vesminte invierea Domnului si lista poate continua, pentru ca intr-o biserica ai nevoie de o multime de lucruri pentru o buna functionare.

Unde are sediul vesmintebisericesti.ro?

M-am uitat pe site la contact si am gasit numar de telefon, adresa de mail si adresa unde se afla magazinul fizic, acestea sunt. Numerele de telefon trecute pe site sunt: 0743403123 sau 0762147172, adresa de mail este: contact@vesmintebisericesti.ro si magazinul se afla in Vaslui.

La sectia contact de pe site puteti pune intrebari si cineva va raspunde cu siguranta.

Mi se pare interesant acest site, nu ma asteptam sa ai nevoie de asa de multe lucruri intr-o biserica, dar sincer trebuie sa recunosc ca la botez sau la cununiile religioase vesmintele bisericeasti purtate de preotul de la biserica din zona mea sunt tare frumoase. Cred ca fiecare in parte are o seminificatie si sunt sigura ca fiecare in parte sunt atent lucrate, pentru ca sincer la norma nu ar iesi ceva asa minunat.

Verisorul tatalui meu mi-a povestit ce si cum, dar la cat de multe detalii mi-a spus recunosc ca le-am uitat, totusi mi-a spus ca sunt speciale, ca fiecare seminifica ceva si ca mereu i-au placut cele din categoria vesminte diacon, sunt speciale si orice preot viseaza sa ajunga candva diacon.

El in prezent este preot in Braila, dar chiar si asa este foarte multimit de statulul sau, dar mai ales ii place ca ii poate invata si pe enoriasii sai ceea ce el stie, ca ii poate asculta atunci cand au probleme si ca este un martor important in unirea destinelor.

Ii place ceea ce face si cred ca asta conteaza cu adevarat sa iti placa sa faci ceva, astfel ajungi sa fi aproape de cei ce merg la biserica si daca ai har si vorba dulce poti aduce la biserice si cel mai pacatos om. Este important sa iti plac ceea ce ti-ai ales sa faci, pentru ca altfel cel ce vine la slujba vine cu drag, ii place sa asculte cum canti si cum predici.

Revenind la vesmintele bisericesti, sunt minunate, lucrate cu atentie pana la cel mai mic detaliu, cred ca orice preot sau diacon ar trebui sa fie mandru ca poarta astfel de vesminte minunate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *