Alinapink in straie noi

Cred ca deja ai observat ca alinapink.ro are o fata noua, una profesionala,  minunata și în culori ce nu te deranjează la citit. Acum ceva timp am auzit de thecon.ro am intrat pe site am citit una alta și am ieșit,  în acel moment nu găseam nimic interesant sau pur și simplu nu vroiam sa fac nici o schimbare blogului meu, îmi placea asa cu  este.

Recent am observat ca toate blogurile pe care le urmăresc au apelat la serviciile lor și acum blogurile lor arata minunat, asa ca mi-am luat inima în dinți și le-am scris și eu.  Le-am spus ca eu nu știu nimic despre detaliile tehnice și nici nu știu ce ar putea fi îmbunătățit la blogul meu, asa ca un expert în web design, mi-a trimis pe mail câteva modificare care ar putea îmbunătăți aspectul blogului meu.

1. Va realizam un logo profesional dupa preferintele dvs
2. Scoatem acel box din stanga jos si punem un facebook likebox in sidebar-ul din dreapta
3. Scoate campul meta din sidebar
4. Scoatem lista de arhive din sidebar si implementam alta mai profesionala si compacta in forma de calendar
5. Facem o pagina de contact cu contact form pe care o bagam si in meniu
6. In loc de comentarii recente din sidebar o sa punem un box 3 in 1 ce va afisa cele mai recente articole si comentarii si cele mai populare postari
7. Sidebar-ul din footer nu este profesional si este foarte aglomerat, ori il scoatem de tot (ceea ce e de preferat) sau facem curat in el (vad ca aveti niste reclame acolo pe care cred ca nu le vreti sterse).
 Am fost de acord cu toate, mai puțin numărul 7, trebuie sa verific una alta înainte de a renunța la ele. M-am bucurat enorm când am văzut noua fata a blogului meu, trebuia sa ma înscriu de mult în aceasta campania de sustinere a bloggerilorpentru ca doar cu ajutorul lor alinapink arata profesional și are un look nou foarte frumos.
Imi place rezultatul, arata minunat și cred ca aceasta schimbare este bine venita atunci când vrei sa fii printre cei mai buni,
Am văzut ce au făcut și cu alte bloguri și tu poți vedea accesând #TheconSustineBloggerii pe facebook sau Twitter.
De azi blogul meu este profi și pentru asta vreau sa le mulțumesc celor de la thecon.ro, au făcut o treaba minunata.

4 comentarii la „Alinapink in straie noi

  1. Eu am renuntat la articolele recente din sidebar ca mi se parea ca dublez/triplez informatia degeaba. Ceea ce mi se pare util este pluginul de related posts (chiar daca in cazul meu nu imi preia postarile dinainte de mutarea pe hosting propriu).
    Mult succes in noua casa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *