Călătorie spirituală, lecția răbdării

Știi, dragă cititorule, în viața asta ai atât de multe de văzut și de făcut, încât, te sfătuiesc să nu-ți refuzi nicio plăcere. Când vei îmbătrâni și va veni vremea să tragi acea linie imaginară pentru toate faptele tale, ar fi frumos să-ți rezumi viața într-o singură și simplă frază: „Am avut o viață splendidă! Am iubit! Am fost iubit! Am călătorit! M-am îmbogățit spiritual!”

slide1

Călătorește, dragă cititorule. Călătorește cu sufletul, cu mintea, cu trupul. Du-te acolo unde îți zboară gândul și nu te opri din drumul tău din cauza obstacolelor întâlnite. Nici banii și nici timpul nu te pot opri. Lipsa banilor și a timpului reprezintă o scuză. O scuză banală. Dacă vrei să vezi America, o vei vizita. Dacă vrei să pleci în Bali, vei pleca. Dacă vrei să te pierzi prin Venezuela, o vei face. Cu siguranță vei găsi soluția-cheie pentru a-ți vedea visul împlinit. Călătoriile ne îmbogățesc intelectual și spiritual. Călătoriile ne încarcă bateriile, ne fac mai fericiți, mai zâmbitori, mai deschiși, mai încrezători în noi și în ceilalți oameni. Călătoriile ne întineresc.

Pentru astăzi îți voi propune o altfel de călătorie, o călătorie inedită, așa cum, poate, nu ai trăit niciodată. Te îndemn să pleci la întâlnire cu Eul tău erotic, dragă cititorule. Tu știi cum arați ca ființă sexuală? Îți cunoști trupul, mintea și sufletul atât de bine încât să poți afirma cu o siguranță de neclintit că îți cunoști toate limitele și știi foarte bine ceea ce îți place și ceea ce nu îți place în intimitate? Ca bărbat, ți-ai conștientizat vreodată sexualitatea cu adevărat? Eheee, deși noi, bărbații, suntem adesea considerați a fi superficiali, nu suntem niște animale care vânează doar sex. Suntem și noi ființe spirituale și ne place să iubim complet. Dar ca să ajungem la un asemenea grad, avem nevoie de cel puțin o femeie care să ne învețe tainele amorului, tainele atingerii necondiționate. Sexul este o artă și așa cum fetele devin femei datorită unui bărbat și noi devenim bărbați datorită unei femei. Nu putem trăi unii fără ceilalți. Bărbatul și femeia reprezintă un tot. Așadar, dacă nu ai cunoscut încă femeia care să trezească în tine adevăratul bărbat, poate că ar fi cazul să inițiezi o călătorie într-un salon de masaj erotic in Bucuresti.

Nu îmi place termenul de bărbat adevărat. Unii bărbați devin bărbați, alții mai copilăresc o perioadă. Dacă vrei să devii bărbat, trebuie să înveți lecția răbdării. Un bărbat are răbdare cu femeie iubită, iar în intimitate pune satisfacția ei mai presus de a lui. În momentul în care bărbatul învață să-și stăpânească impulsurile animalice și rezistă eroic dorinței de a „exploda”, iubindu-și femeia așa cum știe el mai bine, acesta a învățat lecția răbdării. Și unde poți învăța mai bine lecția răbdării dacă nu chiar simțind pe pielea ta un masaj erotic profesionist, așa cum rar îți este dat să trăiești.

Imaginează-te într-un cadru incredibil, într-o cameră amenajată cum nu se poate de frumos. Pe fundal se aude o muzică extrem de plăcută auzului tău. Ești „sedus” de o fată deosebit de atrăgătoare care miroase într-un fel aproape dumnezeiesc și care te atinge într-un mod în care nimeni, niciodată, nu te-a mai atins. Este o profesionistă și stăpânește perfect arta masajului tantric, de exemplu. Mâinile ei alunecă pe pielea ta uleioasă, o auzi cum îți geme în ureche și simți o dorință nebună de a o atinge și tu însă, trebuie să te stăpânești. Ai venit pentru un masaj erotic, nu pentru a face dragoste, nu-i așa?!

Ei bine, dacă încă nu ai întâlnit femeia care să te învețe lecția răbdării, atunci poate că ar trebui să urmezi această cale ușor neortodoxă care ar putea trezi în tine bărbatul matur, bărbatul capabil să iubească o femeie trup și suflet. Această călătorie senzorială te-ar putea aduce în fața adevăratului tău EU erotic.

Te simți în stare să asimilezi lecția răbdării?

Aceasta este părerea unui bărbat despre așa numita lecție a răbdării, lecție pe care fiecare dintre noi ar trebui să o învățăm!

Un comentariu la „Călătorie spirituală, lecția răbdării

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *