Copilarie si poezii

Azi am făcut o „vizita” trecutului, am făcut curat în biblioteca și am găsit o mulțime de cărți care pe când eram copil le devoram. Recunosc ca acum nu mai citesc asa de mult, dar în trecut citeam diverse povesti, sau mi le citea mama. Acum ca am crescut am decis sa păstrez acele cărți cu povesti și poezii pentru Maya, poate și pe ea o va atrage cititul. Totuși regret ca nu am găsit o carte, o aveam cândva și cred ca s-a rătăcit când m-am mutat, este vorba despre o carte cu poezii crestine pentru copii, o carte din care mama îmi citea care o poezie atunci când nu vroiam sa ma culc.

Nu știu nici acum cum făcea dar mereu alegea poezia potrivita pentru situația data, mi-o citea și ma întrebat dacă am înțeles-o și daca știu mai exact despre ce se vorbește în aceea poezie și în timpul în care cautam răspuns adormeam cu gândul la acestea, iar dimineața îl spuneam mamei, aceasta din urma fiind mandra de mine ca am găsit soluția. 

Cred ca acea carte am primit-o de la tatăl meu, el mi-a adus-o dintr-o deplasare de-a lui, dar acum am pierdut-o, totuși am găsit pe internet un site de unde o pot recumpara.

eroi_si_povestiri_biblice_in_versuri-_poezii_crestine_pentru_copii_de_benoni_catana

Cat mi-a plăcut aceasta carte și ma bucur ca acum o pot cumpăra și eu pentru fetita mea, ii voi citi și ei poezii din ea înainte de culcare, sunt sigura ca va avea același efect ca și la mine.

Desi îmi pare rău că am pierdut cartea originala,  ce-a primita de la tatăl meu, ma bucur ca pe www.librariamaranatha.ro am putut găsi un exemplar nou asemănător cu cel din copilăria mea.

Ce îți mai aduci aminte din copilăria ta? Eu îmi amintesc multe, recunosc ca am multe amintiri minunate și pline de haz pe care doresc sa în împărtășesc cu fetita mea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *