Cu cine pot impartasi problemele mele din cuplu?

 

Sunt cupluri care se inteleg extrem de bine si nu au certuri grave. Bineinteles ca in orice cupluri mai exista mici certuri, insa una e sa te contrazici putin pe un anumit subiect sau sa te superi ca partenerul tau a uitat sa duca gunoiul si alta e sa te certi toata ziua din tot felul de motive mai mult sau mai putin serioase.
Persoanele care au probleme in cuplu simt uneori nevoia sa impartaseasca aceste lucruri cu cineva, deoarece astfel isi mai descarca sufletul si mai primesc sfaturi.
Cand ai astfel de probleme, poti vorbi cu o prietena. Relatia mea de cuplu este din fericire una bine inchegata, o relatie in care certurile sunt foarte rare si atunci tin extrem de putin. Insa, vreau sa fiu alaturi de prietenele mele care trec prin perioade dificile si sa le vin in ajutor cu sfaturi, fapt pentru care imi place sa citesc Iubesti.ro , revista online din care pot afla o multime de lucruri legate de relatii, de cum anume pot fi acestea foarte puternice, dar si alte informatii dintr-o multime de domenii.
Daca ai probleme in relatie si ai nevoie de sfaturi legate de relatii si dragoste, o alta varianta ar fi sa impartasesti povestea ta in mediul online. Nu trebuie sa iti dai numele, in cazul in care nu vrei.
Problemele din cuplu pot fi impartasite si la un psiholog. Acesta cu siguranta te va ajuta si iti va raspunde la o multime de intrebari. Daca partenerul tau e de acord, cel mai eficient ar fi sa mergeti impreuna la un psiholog specializat pe relatii de cuplu.
Ideal ar fi ca problemele din cuplu sa fie discutate cu calm de catre parteneri. Insa, cand e vorba de certuri, acest lucru nu este posibil. Asta nu inseamna insa ca trebuie sa spui in stanga si in dreapta de problemele pe care le ai tu in cuplu. Aceste lucruri trebuie impartasite doar cu persoanele in care ai incredere, sau pe diverse site-uri, sub anonimat.
Ai in vedere faptul ca respectul, comunicarea si dragostea pot face o relatie fericita, fara certuri si vorbe jignitoare. Si intr-un final, cel mai interesant mi s-a parut faptul ca, iti poti publica si povestea ta de iubire pe iubesti.ro. Astfel poti intra in discutie cu alte femei care poate trec prin situatii similare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *