Dezamagire #2

Trebuie sa recunosc ca nu sunt tocmai cea mai pretentioasa persoana de pe planeta asta, imi intri usor in gratii si rar gasesc un produs care sa ma dezamageasca. Despre asta vreau sa vorbim azi, despre un produs care m-a dezamagit, dar de la care, sincer, nu aveam multe asteptari.

fond de ten avon

Sa incep cu povestea lui, acum ceva vreme realizez ca fondul de ten e pe terminate si cum sunt reprezentat AVON m-am gandit ca ar fi bine sa imi adaug unul in viitoarea comanda, zis si facut. Ajunge comanda, el frumos ambalat si cand il deschis supriza…foarte lichid, imi zic fie…poate totusi face treaba buna. Pe mana mi s-a parut ok, dar cand sa il aplic pe fata…alta supriza, tot neplacuta…efectiv se intinde ciudat, iar acoperirea este mica.

fond de ten avon 1

Norocul meu a fost cu pensula ( din prima poza ) este chiar buna si cu ajutorul ei pot intinde uniform acest fond de ten extrem de lichid. Mi-am comandat nuanta natural, eu fiind destul de alba la fata, as arata ciudat cu un fond de ten inchid la culoare, nu?

fond de ten avon 2

Pretul, hmm, undeva 20-25 lei ( cred ca l-am prins la oferta ) dar chiar si asa este util, daca nu ai altceva la indemana…e util, dar fie vorba intre noi: daca iti doresti un fond de ten cu acoperire medie, la un pret cat de cat ok, il puteti comanda, dar eu una nu sunt incantata de el.

Tu ce fond de ten folosesti? L-ai incercat pe acesta?

Daca si tu ai un blog, vreau sa citesc ce scrii, dar totusi te rog un share m-ar ajuta enorm. Pana atunci te pup!

Un comentariu la „Dezamagire #2

  1. Eu nu le tin minte numele dar era un fond de ten de la Avon care facea treaba buna si nu il mai folosisem de vreun an. L-am comandat anul acesta in martie. Cred ca au schimbat si nuanta si era la fel, apa chioara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *