Dulciuri delicioase pentru toti

Azi mi-am dat seama ca se aproprie cu pasi repezi momentul in care ii voi rupe turta fetitei mele, cei drept sunt tare nerabdatoare sa vad ce alege de pe tava dar si cum se va desfasura evenimentul in sine. Vor fi copii cu siguranta si tocmai din acest motiv ma tot gandesc de unde sa comand prajituri pentru ei, se stie ca piticii sunt mici devoratori de dulciuri.

Mi-am amintit ca la ultimul botez la care am participat am vazut un platou cu o multime de dulciuri, atent alese, diferite sortimente numai bune pentru petrecere. Am cautat si eu pe internet aceste platouri si le-am gasit la un pret uimitor.

110-500x500

Am intrat pe comanda prajituri si mi-am ales acest platou minunat de prajituri, va face cu siguranta furori la turta fetitei mele. Am gasit pe site si alte sortimente la preturi chiar accesibile, dar pentru ca vorbim de un eveniment unde vor fi multi copii, m-am gandit ca acesta este cel mai bun, pentru varietatea de bunatatii de pe el.

Trebuie sa iti spun ca mi se pare uimitor acest concept, pur si simplu este minunat sa vezi ca pe un singur platou gasesti o gama variata de dulciuri, fiind potrivita si la alte evenimente, nu doar la cele unde sunt copii prezenti.

Fancy Bites este firma ideala pentru orice eveniment, pentru ca stie cum sa ne suprinda papilele gustative cu cele mai alese deserturi, avand de asemenea un aranjament greu de uitat. Recunosc ca sunt tare fericita ca am gasit site-ul de unde pot comanda aceste minunatii, sunt absolut sigura ca vor fi pe placul piticilor dar si parintilor, iar eu cu singuranta voi apela la serviciile lor ori de cate ori voi avea nevoie de delicii minunate.

28 de comentarii la „Dulciuri delicioase pentru toti

    1. Hi hi hi, la mine nu lipsesc din frigider, am o cofetarie pe str si tot ce e proaspat si bun yammy se afla la mine in frigider

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *