Fotbal si iar fotbal

Vine soțul meu intr-o zi acasă și îmi spune: azi am meci la televizor, sper ca nu ai vreo emisiune de urmărit.  Efectiv îmi închide gura cu replica asta, chiar dacă as fi avut nu aveam șanse sa vad ceva de meciurile lui. Îl las sa vadă meciul respectiv și apoi ma anunță că a inceput cupa UEFA și ca va avea meciuri destul de des pana se termina.

Trec cu brio peste acesta cupa și când sa îmi găsesc și eu inspirație pentru un articol îmi bâzâie ceva la laptop, ma uit în stânga și în dreapta, pe ecran sus si jos și vad o notificare mica, ca începe nu știu ce meci la un joc de fotbal. Îl strig ii spun și pe lângă asta îl întreb nu-i suficient ca vezi meciuri la televizor mi-au umplut și laptopul cu jocuri cu fotbal, iar el senin îmi spune…da Bubu, normal m-a cuprins febra fotbalului și trebuie sa ma joc.

A trebuit sa ma conformez și sa îl las la laptop pentru a se juca pe bugy.ro jocul care ii trimisese notificări.  L-am întrebat când a terminat dacă pe site-ul ala găsesc și alte tipuri de jocuri și mi-a zis ca sunt o multime, timp sa am sa ma joc, iar eu i-am zis ca mai degrabă loc de tine ca ai acaparat și laptopul și televizorul cu fotbalul lui.

În fine grea viata am, mai ales când la televizor se difuzeze meciurile din cupa UEFA și de când soțul meu a renunțat la counter strike și a descoperit jocurile cu fotbal, efectiv în auzi prin caza strigând gol sau înjurând de mama focului la monitor ca nu știu ce jucător nu joaca bine.

Am ajuns la concluzia ca și bărbații ai vicii, al meu pe lângă multe altele a descoperit jocurile pe calculator și atunci când am nevoie de el, în fata calculatorului îl găsesc.

Tu te joci pe calculator? Ai auzit de bugy.ro?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *