Poezii

În liceu aveam un domn profesor de limba și literatura romana care scria poezii, în fiecare an așteptam cu nerăbdarea lansarea unui nou volum, pentru ca vroiam sa o cumpăr și asa m-am ales cu doua cărți minunate de poezii pe care le-am citit fără întrerupere.  Nu sunt o fana a poeziei, prefer cărțile cu vampiri, vârcolaci, vrajitoare și alte creaturi mistice, dar chiar și asa recunosc de fiecare data când găsesc ceva interesant de lecturat.

Recent am descoperit un alt gen de poezie,  mai exact poezii crestine, volume întregi cu poezii minunate dornice de a fi rasfoite.  Am găsit aici titluri ce te îmbie sa le cumperi, coperți dornice de a fi atinse se deschise, numai bune pentru iubitorii de poezie.

Unul din volumele care m-au atras, a fost „Poiana cu izbuc” de Ion Buciuman, are un preț accesibil și o coperta ademenitoare. 

poiana_cu_izbuc_de_ion_buciuman

Pe site găsești o mulțime de astfel de volume, care mai de care mai interesante și mai atractive, numai bune de a fi citite și rasfoite de fiecare dintre noi. Fie ca îți place poezia sau preferi alt tip de lectura consider ca trebuie sa ai măcar un astfel de volum în biblioteca, poezii minunate, scrie cu suflet pentru a ajunge la sufletul nostru, sufleul ce se hrănește cu lectura și cuvinte frumoase.

Indiferent de ce citești,  sau cum alegi sa citești,  în versiunea clasica sau cea moderna, cred ca cititul este acel obicei care ne hrănește sufletul și mintea, dar în același timp ne poarta sper visare și putem sa nu ne imaginam fiecare acțiune într-un mod fata de cel în care autorul și l-a imaginat. Eu personal ador cărțile,  chiar dacă timpul nu îmi permite sa citesc atât de mult pe cat as vrea, o fac cu placere ori de cate ori o carte îmi pica în mana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *